مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آیا آفتاب خطر ام اس را کاهش می‌دهد؟

  • کد خبر: ۹۴۵۴۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
آیا آفتاب خطر ام اس را کاهش می‌دهد؟
یافته‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد گذراندن زمان بیشتر در آفتاب تابستان با کاهش احتمال ابتلا به بیماری ام اس یا همان مولتیپل اسکلروزیس (MS) در کودکان مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، یافته‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد گذراندن زمان بیشتر در آفتاب تابستان با کاهش احتمال ابتلا به بیماری ام اس یا همان مولتیپل اسکلروزیس (MS) در کودکان مرتبط است.

پرنس سباستین، از دانشکده پزشکی دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا و تیمی از همکارانش به مطالعه شرایط  کودکان مبتلا به ام اس پرداخته و به طور خاص ارتباط زمان سپری شده روزانه در خارج از منزل در تابستان، استفاده از پوشش‌های محافظ خورشید و اشعه ماوراء بنفش محیط در زندگی روزمره این اطفال را بررسی کردند.  

این پژوهشگران همچنین اطلاعات مرتبط با ۳۳۲ کودک دارای ام اس و ۵۳۴ کودک سالم که از نظر جنسیت و سن همسان بودند را مورد توجه قرار داده و ویژگی‌های محیطی آن‌ها را ثبت کردند.

در نتیجه این مطالعات، پژوهشگران دریافتند که گذراندن زمانی کوتاه و حتی کمتر از ۳۰ دقیقه روزانه در خارج از منزل در روز‌های آفتابی تابستان، با کاهش قابل توجهی در احتمال ابتلا به ام اس در یک مدل کاملاً تعدیل شده همراه است. به گزارش سیناپرس، در حقیقت هر چه  زمان بیشتری توسط این کودکان در خارج از منزل سپری می‌شود، خطر ابتلا به ام اس در آن‌ها کمتر شده و در این میان نکته جالب توجهی که پژوهشگران کشف کردند، این بود که دوز بالاتر اشعه ماورابنفش محیطی در روز‌های تابستانی با کم شدن احتمال ام اس مرتبط است.

در این گزارش به طور مشخصی عنوان شده است که  روشن کردن تأثیر عوامل خطر قابل اصلاح، مانند قرار گرفتن در معرض نور خورشید و وضعیت ویتامین D، می‌تواند بار بیماری مرتبط با ام اس را در جوامع کاهش دهد.

پرنس سباستین در این رابطه تاکید کرد: یافته‌های ما نشان می‌دهد که توصیه به قرار گرفتن در معرض آفتاب حداقل ۳۰ دقیقه در روز در طول تابستان، به ویژه برای بستگان درجه یک بیماران ام اس و کودکانی که در خانواده آن‌ها این بیماری مشاهده شده است، ممکن است مداخله‌ای ارزشمند برای کاهش بروز ام اس کودکان باشد.

 پزشکان توصیه می‌کنند اجازه دهید فرزندانتان در فضای آزاد مانند حیاط منزل یا پارک‌ها بازی کرده و در محیط طبیعی به سربرند. این موضوع می‌تواند تا حد زیادی بر سلامت آن‌ها تاثیر بگذارد.

شرح کامل این پژوهش، ساعاتی پیش در آخرین شماره مجله تخصصی Neurology منتشر شده و در اختیار محققان قرار دارد.

منبع: مشرق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->