شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد
سرخط خبرها

تخفیف‌های پرداخت نقدی بدهی‌های ساختمانی در مشهد تا سقف ۲۵ درصد

  • کد خبر: ۹۵۶۸۹
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
تخفیف‌های پرداخت نقدی بدهی‌های ساختمانی در مشهد تا سقف ۲۵ درصد
مدیر کل درآمد‌های عمومی شهرداری مشهد از تخفیفات پرداخت نقدی بدهی‌های ساختمانی به مناسبت ایام الله دهه فجر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود برهانی در برنامه زنده رادیویی شهرما با اشاره به نامگذاری امسال به سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها، اظهار کرد: در همین راستا شورای شهر مشهد اقدام به تصویب مصوبه‌ای دو فوریتی در جهت تشویق مودیان کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه چنین مصوباتی همچنین در راستای تسریع و تسهیل در دریافت به موقع مطالبات شهرداری نیز هست، گفت: در شرایط موجود اقتصادی امیدواریم این مصوبات راهگشایی برای حرکت چرخه اقتصاد و ایجاد تسهیلگری در صنعت ساخت و ساز و برای سازندگان باشد.

برهانی با استناد به ماده ۵۹ رفع موانع تولید، بیان کرد: حسب این مصوبه مودیان به شهرداری می‌توانند بابت کلیه بدهی‌های جاری و معوق مجوز‌ها یا گواهی‌های ساختمانی، در صورت پرداخت نقدی از تخفیف تا سقف ۲۵ درصد از ۲۲ دی تا ۲۵ بهمن ماه و همزمان با ایام الله دهه فجر بهره‌مند شوند.

مدیر کل درآمد‌های عمومی شهرداری مشهد ادامه داد: همچنین در مرحله بعد که از ۲۵ بهمن تا ۱۲ اسفند ادامه خواهد داشت، این تخفیف‌ها از ۲۵ به ۲۲ درصد کاهش داده پیدا می‌کند.

وی از امتیاز ویژه این مصوبه برای دو حوزه کم برخوردار ۴ و ۵ خبر داد و گفت: در جهت توانمند سازی حوزه‌های ۴ و ۵ درآمدی که شامل مناطق کم برخوردار می‌شود، این تخفیفات تا سقف ۴۰ درصد افزایش داشته و این اقدام فرصت مغتنمی برای تسویه حساب بدهی‌های شهروندان و اخذ مجوز‌های لازم ساختمانی برای آنان خواهد بود.

برهانی همچنین توضیح داد که در صورتی که شهروندان توانایی پرداخت نقدی کلیه مبالغ را نداشته باشند می‌توانند بخشی از بدهی را که در توان آنان است به صورت نقدی تسویه کرده و از تخفیفات مذکور بهره‌مند شوند.

وی افزود: شهروندانی که دارای سابقه تجاری موقت هستند نیز می‌توانند با اقدام برای اخذ پروانه بهره برداری دائم از تخفیفات ۳۵ درصدی برخوردار شوند.

برهانی در ادامه با اشاره به آسیب‌هایی که کرونا به وضعیت معیشتی مشاغل وارد کرد، گفت: در ایام کرونا تمهیداتی از سوی شورای شهر برای مشاغلی که مشمول آسیب شده بودند در نظر گرفته شد و برخی از این مشاغل شامل معافیت صد در صدی بدهی‌ها شدند.

وی در پاسخ به سوال مطرح شده از سوی یکی از شهروندان در خصوص افزایش قیمت عوارض کسب و پیشه، عنوان کرد: این نوع از عوارض بر اساس دسته بندی نوع شغل و بهره برداری صنف تعیین شده و برای مشاغل مختلف، متفاوت است، شهروندان نیز می‌توانند برای اگاهی از جزییات بیشتر به سایت اطلاع رسانی شهرداری و شورای شهر و یا اداره کل درآمد‌های عمومی شهرداری مراجعه کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->