نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح ۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است
سرخط خبرها

علاوه بر بحران ازدواج آلزایمر هم متولدان دهه شصت را تهدید می‌کند

  • کد خبر: ۹۶۷۳۰
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
علاوه بر بحران ازدواج آلزایمر هم متولدان دهه شصت را تهدید می‌کند
آن گونه که معصومه صالحی، مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران، در گفتگو با فارس بیان کرده، امروز دهه شصتی‌های ما به سمت سالمندی در حرکت هستند و میانسال هستند و باید فضا را به گونه‌ای آماده کنیم که سالمندی تهدید نباشد.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ دهه شصت! ترکیبی که به احتمال زیاد بسیاری از ما را یاد خاطرات آن روز‌ها می‌اندازد و خاطره بازی‌هایی که حالا مدتی است مد شده و هرکجا سرک می‌کشیم ردی از آن پیدا می‌کنیم. چه برنامه‌های تلویزیونی که با یک توپ چهل تیکه و چند دانه تیله و کارتِ بازی، یادی از دوران گذشته می‌کنند و چه هنر‌هایی مثل استندآپ کمدی که بخشی از خاطره گویی‌های شان محدود می‌شود به دورهمی‌ها و زیر کرسی نشستن‌هایی که بیشتر در زمان قدیم وجود داشت. اما این خاطره بازی‌ها و مرور آنچه در گذشته لمس کرده ایم و حالا بخش اعظم آن با گذشت زمان و پیشرفت فناوری، دچار تغییر شده، فقط بخشی از دنیای زیبای دهه شصت و دهه شصتی هاست.

اگر دقت کرده باشید، هر از گاهی نقل قولی منتشر می‌شود که خواه ناخواه این نسل از آن تأثیر بیشتری می‌پذیرد. همین چند وقت پیش بود که از بحران ازدواج متولدان این دهه صحبت شد به ویژه دخترها. شهلا کاظمی پور، جمعیت شناس و استاد دانشگاه تهران، چندی پیش درباره همین موضوع در گفت وگویی که با روزنامه همشهری داشت، از این گفت که فاصله سنی ازدواج دختر و پسر باعث می‌شود که گروهی از دختران دهه ۶۰ با پسران دهه ۵۰ ازدواج کنند، اما به دلیل کمتر بودن تعداد پسران متولد دهه ۵۰، پیش بینی می‌کنیم تا یک میلیون دختر متولد دهه ۶۰ به تجرد قطعی برسند.

حالا خیلی از این صحبت‌ها فاصله نگرفته ایم که پای این جماعت به موضوع سالمندی جمعیت هم باز شده؛ با این عنوان که دهه شصتی‌ها بسیار در معرض ابتلا به آلزایمر هستند! آن گونه که معصومه صالحی، مدیر عامل انجمن دمانس و آلزایمر ایران، در گفتگو با گروه سلامت خبرگزاری فارس بیان کرده، امروز دهه شصتی‌های ما به سمت سالمندی در حرکت هستند و میانسال هستند و باید فضا را به گونه‌ای آماده کنیم که سالمندی تهدید نباشد، بلکه یک فرصت برای ما محسوب شود و از وجود سالمندان برای انتقال تجربیات، اقدامات داوطلبانه و خیرخواهانه استفاده کنیم.

داستان پیر شدن جمعیت کشور و افزایش سالمندان، مدت زیادی است که به طرق مختلف بیان می‌شود. چند وقت پیش هم مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود نرخ رشد جمعیت در سال ۹۹ به ۶ دهم درصد رسید، در حالی که در سال‌های اول انقلاب، نرخ رشد جمعیت کشور حدود سه درصد بود. او این را هم گفت که اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر چه در ابعاد اقتصادی و چه در ابعاد اجتماعی و سلامت در این حوزه بسیار ناچیز و کم اثر بوده و تاکنون نتوانسته از آهنگ کاهش رشد جمعیت بکاهد و کمکی به حفظ جوانی جمعیت کند و برعکس عمل شد، بنابراین باید به این موضوع مهم، توجه بسیار جدی تری شود تا در سال‌های آتی دچار آسیب‌های جدی‌تر و بیش ازپیش نشویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->