اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

سنت‌های خانوادگی سبب افزایش شادی می‌شود

  • کد خبر: ۹۶۷۳۳
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
سنت‌های خانوادگی سبب افزایش شادی می‌شود
تشریفات خانوادگی – به هر شکلی که باشد – می‌تواند در رفتار افراد تأثیر بگذارد و خلق وخوی آن‌ها را تغییر بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از مردم برای تعطیلات به خانه می‌روند و فقط برای پیشگیری از کرونا، سعی می‌کنند خود را با تلفن همراه یا تلویزیون سرگرم کنند. درحقیقت آن‌ها سعی دارند تا از برخورد با اقوام جلوگیری کنند. با این حال تحقیقات اخیر نشان داده است که این کار اشتباه است. تشریفات خانوادگی – به هر شکلی که باشد – می‌تواند در رفتار افراد تأثیر بگذارد و خلق وخوی آن‌ها را تغییر بدهد.

«دیجیاتو» می‌نویسد: در این مطالعات، صد‌ها نفر آیین‌هایی را که با خانواده هایشان در دوران کریسمس، روز سال نو و عید پاک انجام می‌دهند، توصیف کردند. این فعالیت‌ها شامل تزئین درخت سال نو، خرید هدیه برای یکدیگر و تهیه شام عید پاک بود. آن‌هایی که مناسبات جمعی انجام می‌دادند، در مقایسه با دیگران احساس نزدیکی بیشتری با خانواده خود می‌کردند.

همین مسئله سبب می‌شود تا تعطیلات برای آن‌ها جذاب‌تر و لذت بخش‌تر باشد. این درحالی است که مراسم مذکور به خودی خود تأثیری در نوع شادی تجربه شده به وسیله افراد ندارد و آن چیزی که سبب رضایت افراد می‌شود، تجمع خانوادگی و گذراندن تعطیلات با کسانی است که برای ما محبوب هستند.

در مطالعه انجام شده این سؤال پیش می‌آید که آیا افرادی که پیش از این از تعطیلات لذت می‌بردند، تمایل بیشتری به انجام رسومات قدیمی دارند؟ در پاسخ‌هایی که افراد داوطلب ارائه کردند، میزان لذت از تعطیلات پس از انجام آیین‌های تشریفاتی بیشتر از زمانی بود که فقط افراد بدون هیچ هدف خاصی درکنار یکدیگر جمع شوند.

«اوول سرز» محقق دانشکده بازرگانی هاروارد و نویسنده اصلی مقاله می‌گوید: «این مراسم هرچه باشد و هرچقدرهم کوچک برگزار شود، بازهم به مردم کمک می‌کند تا واقعا به یکدیگر نزدیک‌تر شوند. برخی مراسم قدیمی هنوز وجود دارند که ما شاید فلسفه آن‌ها را به خوبی درک نکنیم، اما به دلیل همین لذت‌ها به برگزاری آن‌ها تمایل داریم.»

«کاتلین وهس»، روان شناس دانشگاه «مینه سوتا» و یکی از نویسندگان همکار سرز، پیشنهاد می‌کند که ممکن است آیین‌ها راه‌های کوچک و نامشخصی برای ترغیب مردم به شادی و لذت باشند. او خاطر نشان کرد که استفاده از جملات گروهی در این دسته از مراسم‌ها سبب قوت قلب و گرمی روابط افراد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->