زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

سنت‌های خانوادگی سبب افزایش شادی می‌شود

  • کد خبر: ۹۶۷۳۳
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
سنت‌های خانوادگی سبب افزایش شادی می‌شود
تشریفات خانوادگی – به هر شکلی که باشد – می‌تواند در رفتار افراد تأثیر بگذارد و خلق وخوی آن‌ها را تغییر بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از مردم برای تعطیلات به خانه می‌روند و فقط برای پیشگیری از کرونا، سعی می‌کنند خود را با تلفن همراه یا تلویزیون سرگرم کنند. درحقیقت آن‌ها سعی دارند تا از برخورد با اقوام جلوگیری کنند. با این حال تحقیقات اخیر نشان داده است که این کار اشتباه است. تشریفات خانوادگی – به هر شکلی که باشد – می‌تواند در رفتار افراد تأثیر بگذارد و خلق وخوی آن‌ها را تغییر بدهد.

«دیجیاتو» می‌نویسد: در این مطالعات، صد‌ها نفر آیین‌هایی را که با خانواده هایشان در دوران کریسمس، روز سال نو و عید پاک انجام می‌دهند، توصیف کردند. این فعالیت‌ها شامل تزئین درخت سال نو، خرید هدیه برای یکدیگر و تهیه شام عید پاک بود. آن‌هایی که مناسبات جمعی انجام می‌دادند، در مقایسه با دیگران احساس نزدیکی بیشتری با خانواده خود می‌کردند.

همین مسئله سبب می‌شود تا تعطیلات برای آن‌ها جذاب‌تر و لذت بخش‌تر باشد. این درحالی است که مراسم مذکور به خودی خود تأثیری در نوع شادی تجربه شده به وسیله افراد ندارد و آن چیزی که سبب رضایت افراد می‌شود، تجمع خانوادگی و گذراندن تعطیلات با کسانی است که برای ما محبوب هستند.

در مطالعه انجام شده این سؤال پیش می‌آید که آیا افرادی که پیش از این از تعطیلات لذت می‌بردند، تمایل بیشتری به انجام رسومات قدیمی دارند؟ در پاسخ‌هایی که افراد داوطلب ارائه کردند، میزان لذت از تعطیلات پس از انجام آیین‌های تشریفاتی بیشتر از زمانی بود که فقط افراد بدون هیچ هدف خاصی درکنار یکدیگر جمع شوند.

«اوول سرز» محقق دانشکده بازرگانی هاروارد و نویسنده اصلی مقاله می‌گوید: «این مراسم هرچه باشد و هرچقدرهم کوچک برگزار شود، بازهم به مردم کمک می‌کند تا واقعا به یکدیگر نزدیک‌تر شوند. برخی مراسم قدیمی هنوز وجود دارند که ما شاید فلسفه آن‌ها را به خوبی درک نکنیم، اما به دلیل همین لذت‌ها به برگزاری آن‌ها تمایل داریم.»

«کاتلین وهس»، روان شناس دانشگاه «مینه سوتا» و یکی از نویسندگان همکار سرز، پیشنهاد می‌کند که ممکن است آیین‌ها راه‌های کوچک و نامشخصی برای ترغیب مردم به شادی و لذت باشند. او خاطر نشان کرد که استفاده از جملات گروهی در این دسته از مراسم‌ها سبب قوت قلب و گرمی روابط افراد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->