روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

کلینتون: امیدوارم راهی برای تأثیر بر طالبان وجود داشته باشد

  • کد خبر: ۹۶۷۷۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
کلینتون: امیدوارم راهی برای تأثیر بر طالبان وجود داشته باشد
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین آمریکا می‌گوید: امیدوار است راهی برای تأثیر بر رژیم طالبان وجود داشته باشد تا از طریق فشارهای بین‌المللی و روش‌های دیگر تعامل با طالبان، آن‌ها را ترغیب کنند رویکردی متفاوت، حداقل در مورد آموزش زنان در پیش بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خانم کلینتون در یک صحبت با یک دختر جوان که در یک خانه امن در افغانستان مخفی شده، گفت که وضعیت در این کشور به شدت "ناپایدار و خطرناک" است.

کلینتون به این دختر گفت: "من هر کاری که بتوانم برای حمایت از دختران افغان خواهم کرد، حتی از راه دور تا آنها بتوانند به تحصیل خود در افغانستان ادامه دهند."

این دختر افغان به کلینتون گفت که قبل از تسلط طالبان او "زندگی شاد، فرصت‌های زیاد، حق تحصیل، کار و فعالیت مدنی" داشته است و حالا در خانه محدود شده، مجبور به مخفی کردن "هویت" خود است.

در همین حال، امیر خان متقی، وزیر خارجه طالبان که به دعوت نروژ روز شنبه در راس هیاتی عازم این کشور شد، می‌گوید در اسلو با مقام‌های نروژی، نمایندگان اروپایی و آمریکا و افغان‌ها درباره کمک‌های بشردوستانه بین المللی به افغانستان گفتگو می‌کند.

عمران خان، نخست وزیر پاکستان نیز گفته است که جامعه جهانی بنا به اصل "مسئولیت حفاظت" بین المللی باید به افغانها کمک کند.

او در توییتی نوشته است که در این شرایط اضطراری، جامعه جهانی کمک‌های بشردوستانه فوری به میلیون‌ها افغان در آستانه قحطی فراهم کند. به گفته او، این تعهد بنا به اصل "مسئولیت حفاظت" است که در قطعنامه سازمان ملل متحد به اتفاق آرا به تصویب رسیده است.

عمران خان خبر پیشنهاد گوردن براون، نخست وزیر بریتانیا را همرسانی کرده که اخیرا به دولت بریتانیا پیشنهاد کرده یک کنفرانس بین‌المللی را برای کمک به جلوگیری از "زمستان گرسنگی" در افغانستان، برگزار کند.

همزمان با سفر وزیر خارجه طالبان به نروژ، شماری از افغان‌ها امروز در برابر سفارت نروژ در لندن تظاهرات کردند.

آنها در شعارهایی از دولت نروژ می‌خواهند که طالبان را به رسمیت نشناسد. به گزارش بی‌بی‌سی تظاهرکنندگان می‌گویند دعوت از وزیر خارجه طالبان ممکن است تلویحا به معنی شناسایی دولت این گروه تلقی شود.

این درحالیست که نروژ تاکید کرده که این دعوت و نشست‌ها به منزله مشروعیت بخشیدن یا به رسمیت شناختن طالبان نیست.

وزیر خارجه طالبان گفت که در این سفر سه روزه، با نمایندگان کشورهای نروژ، اتحادیه اروپا، آمریکا و شماری از افغان‌ها گفتگو خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->