نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است
سرخط خبرها

۵۰۰ سری جهیزیه برای نو‌عروسان حاشیه‌شهر مشهد

  • کد خبر: ۹۶۹۵۸
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
۵۰۰ سری جهیزیه برای نو‌عروسان حاشیه‌شهر مشهد
با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد و با رمز «یا زهرا (س)» ۱۳۰۰ دست جهیزیه و ۵۰۰۰ قلم لوازم گرمایشی میان نوعروسان در صف انتظار و خانواده‌های نیازمند به بخاری و آب گرم کن توزیع شود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) بهانه‌ای شد تا سنت حسنه رزمایش مواسات و همدلی، این بار با محور تأمین جهیزیه برای نوعروسان در صف انتظار و نیز تأمین اقلام گرمایشی برای خانواده‌های نیازمند زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در حاشیه شهر مشهد برگزار شود و با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد و با رمز «یا زهرا (س)» ۱۳۰۰ دست جهیزیه و ۵۰۰۰ قلم لوازم گرمایشی میان نوعروسان در صف انتظار و خانواده‌های نیازمند به بخاری و آب گرم کن توزیع شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در این مراسم گفت: برگزاری رزمایش مواسات و همدلی درحقیقت اعلام اقتدار و پیروی ما از ساحت ولایت مدار و آموزشی صدیقه اطهر، حضرت زهرا (س)، است.

رزمایشی در مقابل دشمنان

آیت ا... سیداحمد علم الهدی افزود: برنامه همدلی و مواسات کمک به نیازمندان در بطن و ذات خود نیکی و احسان دارد، اما از آن به عنوان رزمایش یاد می‌شود. وی بیان کرد: کلمه رزمایش نشان دهنده جنگ است، این حرکت در عین احسان و نیکی ذاتی خود، درحقیقت رزمایشی در مقابل دشمنان است. زیرا دشمن همواره درصدد مستأصل سازی اقشار ضعیف و ناتوان است. به همین دلیل اسم این کار رزمایش نام گذاری شده است.

امام جمعه مشهد اظهار کرد: با همه عشق و محبتی که به ساحت مقدس اهل بیت (ع) داریم، این برنامه احسان و رأفت به افراد آسیب پذیر را به عنوان ارائه محبت و مودت به حضرت زهرا (س) قرار دادیم؛ هرچند که شأن خانوادگی این حضرت به مراتب عظیم‌تر از این گونه اقدامات است.

آیت ا... علم الهدی با اشاره به جریان فدک افزود: فدک ارث پیغمبر (ص) نبود، بلکه هدیه‌ای از طرف حضرت محمد (ص) بود که به حضرت زهرا (س) تقدیم و تسلیم شد. با این حال امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) ۸۰هزار دینار اجاره سالانه آن را میان فقرا تقسیم می‌کردند، بی آنکه سهمی از آن را برای خود بردارند.

وی گفت: خوشا به حال کسانی که امروز این حرکت ارزشمند را انجام داد ند و قلب نیازمندان را خوش حال کردند. خوش حالی این افراد موجب خشنودی حضرت فاطمه (س) خواهد شد و این زحمت و لطف شما به عنوان هدیه‌ای در سالروز میلاد به آن حضرت تقدیم شد.

۵۰ میلیارد تومان جهیزیه به قیمت بازار

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان نیز در این مراسم گفت: ارزش دفتری جهیزیه‌های توزیع شده ۲۶ میلیارد تومان است، اما ارزش و قیمت این کالا‌ها در بازار معادل ۵۰ میلیارد تومان است.

رضا سلم آبادی اظهار کرد: برای هر دست جهیزیه ۲۰میلیون تومان هزینه شده است، درحالی که رقم تأمین همین اقلام در بازار معادل ۴۰ میلیون تومان برآورد می‌شود. همه این اقلام، کالا‌های ایرانی است و از محل کارخانه بدون یک ریال سود تهیه شده و شامل ۵ قلم کالای اساسی است.

توزیع ۵۰۰ دست جهیزیه در حاشیه شهر مشهد

وی اظهار کرد: این اقلام از محل همکاری خیران و منابع دولتی به صورت سهم ۵۰ درصدی تأمین شده است. ۵۰۰۰ قلم لوازم گرمایشی در استان نیز که به طور عمده بخاری و آب گرم کن است، به خانواده‌های نیازمندی خواهد رسید که برای منازلشان لوله کشی گاز انجام شده است.

ارزش ریالی این تعداد لوازم گرمایشی نیز معادل ۱۱ میلیارد تومان از محل درب کارخانه است. سلم آبادی اظهار کرد: قرار است تا انتهای سال نیاز همه خانواده‌های در صف انتظار جهیزیه برطرف شود. از ابتدای سال تاکنون ۳۵۰۰ دست جهیزیه در استان توزیع شده که از سرجمع این تعداد جهیزیه بیش از ۵۰۰ دست جهیزیه فقط در حاشیه شهر مشهد توزیع شده است.

وی اظهار کرد: از مجموع اقلام گرمایشی توزیع شده در استان در این بازه زمانی نیز بیش از ۲۶۰ مورد در حاشیه مشهد بوده است و پیش بینی می‌شود تا پایان سال بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دست جهیزیه دیگر تأمین م یکی از خیران برجسته کشور نیز گفت: تا خدا دست بنده اش را نگیرد، آن بنده هیچ وقت نمی‌تواند فرشته نجات کسی شود. اگر امروز کار خیری انجام می‌دهیم، باید به این ایمان برسیم که خداوند دست ما را گرفته است.

رضا غنی آبادی افزود: انسان غنی کسی است که به ثروت معنوی رسیده باشد، نه ثروت مادی. زیرا ثروت مادی فقط ما را انباردار می‌کند تا بعد از مرگ آن را به نسل بعدمان تحویل دهیم، اما داشتن ثروت معنوی واقعا سعادت می‌خواهد. برای رسیدن به تکامل و خودباوری باید نفسمان بشکنیم. در این مراسم جمعی از زنان اتحادیه جهان اسلام از کشور‌های عراق، افغانستان، لبنان، بحرین و پاکستان حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->