پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و مراکش (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی افغانستان و مراکش (۱۷ آبان ۱۴۰۴) صحبت‌های مجید مرتضایی پس از تساوی ارزشمند در برابر ایران + فیلم لحظات زیبای پایان بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان + فیلم خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان + فیلم نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو مجلس خبرگان رهبری: رهبر انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به مردم افغانستان دارند حامد شاکرنژاد: حضور مردم افغانستان در ایران برکات زیادی داشته است نشست مشترک فعالان اقتصادی افغانستان با سفرای ایران در دهلی و کابل به میزبانی چابهار برگزار شد مجید مرتضایی: تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در زمین رقیب و در بیرون رفیق هستند قیمت امروز پول افغانی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) صحبت‌های وحید شمسایی پیش از دیدار با تیم ملی فوتسال افغانستان + فیلم تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان (۱۴ آبان ۱۴۰۴) گروه تیم ملی افغانستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا مشخص شد ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی اعلام آمادگی ایران برای بازسازی و ترمیم زیارتگاه سخی در شهر مزارشریف ابراز نگرانی یونیسف درباره وضعیت کودکان بعد از زلزله اخیر افغانستان نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین قیمت امروز پول افغانی (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هدیه قهار عاصی بعد از ۳۱سال به استاد شفیعی کدکنی رسید

  • کد خبر: ۹۷۱۴۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
هدیه قهار عاصی بعد از ۳۱سال به استاد شفیعی کدکنی رسید
کتابی که قهار عاصی، شاعر مشهور افغانستان در سال ۱۳۶۹ خورشیدی به محمدرضا شفیعی کدکنی، ادیب، پژوهشگر و شاعر ایرانی اهدا کرده بود، ۳۱ سال بعد به مقصد می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتابی که به این استاد ادبیات فارسی دانشگاه تهران اهدا شده، «لالایی برای ملیمه» مجموعه دوبیتی‌ها و رباعیات قهار عاصی است.

هدیه قهار عاصی بعد از ۳۱سال به استاد شفیعی کدکنی رسید

در پایان مقدمه کتاب، دست‌نویس عاصی دیده می‌شود که خطاب به شفیعی کدکنی نوشته است: «استاد! این صفحه را بسیار به عجله نوشته بودم.»

هدیه قهار عاصی بعد از ۳۱سال به استاد شفیعی کدکنی رسید

در این مقدمه که در ۱۸ سنبله-شهریور ۱۳۶۸ نوشته شده، قهار عاصی گفته است که «سال‌های ۱۳۶۳ و ۱۳۶۴ را هرگز فراموش نخواهم کرد.» عاصی این سال‌ها را روزگار ترانه‌سرایی و «سال‌های شور و سال‌های یافت» خوانده است.

او‌ گفته در این سال‌ها بود که شعر برایش جلوه‌های تازه گرفت و «آشنا شدم با احمد شاملو و آشنا شدم با واصف باختری و آشنا شدم با خودم.»

غفران بدخشانی، شاعر فارسی‌زبان افغانستان می‌گوید این مجموعه شعر را دوستش سروش تاج از پنجشیر به ایران، افغانستان آورده است.

هدیه قهار عاصی بعد از ۳۱سال به استاد شفیعی کدکنی رسید

سروش تاج از غفران بدخشانی خواسته این مجموعه را به دست شفیعی کدکنی برساند.

کتاب در جریان این سال‌ها در کتابخانه شخصی پدر آقای تانجدگاری برای آهنگ های فرهاد دریا، آوازخوان معروف افغانستان نیز نوشت. نگهداری می‌شده است.

سرانجام بدخشانی و تاج با هم کتاب را به علی دهباشی، سردبیر مجله بخارا در تهران برده‌اند تا به کمک او، امانت به دست صاحبش برسد.

علی دهباشی از دوستان شفیعی کدکنی است.

دهباشی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی «شب‌های بخارا» در سال‌های گذشته تلاش‌های گسترده‌ای برای معرفی آثار و زندگی بزرگان فرهنگ، ادب و هنر ایران و جهان داشته است.

آقای دهباشی خبر داده است که یکی از شب‌های بخارا را برای گرامی‌داشت از یاد و کارنامه ادبی قهار عاصی اختصاص خواهد داد.

قهار عاصی از شاعران پرکار افغانستان در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ خورشیدی بود.

منتقدان ادبی می‌گویند او پر خواننده‌ترین شاعر معاصر افغانستان است.

لالایی برای ملیمه دومین مجموعه شعرهای عاصی است. از او هفت مجموعه شعر و یک کتاب نثر به‌جا مانده است.

عاصی با شدت گرفتن جنگ‌های میان‌گروهی مجاهدین در دهه ۷۰ به ایران رفت و مدت کوتاهی ساکن مشهد بود.

او در میزان ۱۳۷۳ خورشیدی در جنگ‌های داخلی بر اثر اصابت خمپاره در کارته پروان کابل جان باخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->