کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتشار آمار تورم ترکیه، مدیر ترک را اخراج کرد

  • کد خبر: ۹۷۴۴۸
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
انتشار آمار تورم ترکیه، مدیر ترک را اخراج کرد
اخراج اردال دینچر، آخرین مورد از سلسله اخراج‌های اقتصادی اردوغان است که از جولای ۲۰۱۹ تاکنون، ۳ رئیس بانک مرکزی را برکنار کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اردوغان رئیس سازمان آمار دولتی ترکیه را پس از انتشار آمار‌هایی که نشان می‌دهد نرخ تورم این کشور در سال گذشته میلادی به ۳۶.۱ درصد رسیده بود، برکنار کرد.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، پس از انتشار آمار‌هایی که نشان می‌دهد نرخ تورم این کشور در سال گذشته میلادی به ۳۶.۱ درصد رسیده بود، رئیس سازمان آمار دولتی ترکیه را برکنار کرد.

اخراج اردال دینچر، آخرین مورد از سلسله اخراج‌های اقتصادی اردوغان است که از جولای ۲۰۱۹ تاکنون، ۳ رئیس بانک مرکزی را برکنار کرده است.

اردوغان نسبت به نرخ بهره بالا که به عقیده وی باعث تورم بیشتر می‌شود، انتقاد کرده است و این اعتقاد کاملا برخلاف تفکر اقتصادی متعارف است.

رقم تورم سال ۲۰۲۱ که توسط دینچر منتشر شد، هم طرفداران دولت و هم مخالفان را خشمگین کرد.

اردوغان، در عین حال، به صورت خصوصی از آژانس آمار این کشور به دلیل انتشار آمار‌هایی که وی احساس می‌کرد در مقیاس ضعف اقتصادی ترکیه اغراق آمیز است، انتقاد کرد.

اردوغان پس از برکناری دینچر، اِرهان چتین کایا را به عنوان رئیس جدید سازمان آمار منصوب کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->