زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر)
سرخط خبرها

کشف ۳۹ خودرو دزدی در مشهد

  • کد خبر: ۹۷۷۲۷
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
کشف ۳۹ خودرو دزدی در مشهد
مشارکت مردم با پلیس راز صد‌ها سرقت ریز و درشت را در مشد آشکار کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ همه چیز مهیای یک مهمانی بزرگ بود. مهمانان در لباس سبز رنگ قانون از صبح زود در جا‌هایی که از پیش مشخص شده بود در دل محلات آلوده و جرم خیز شهر مستقر شده بودند. ساکنان این محلات که به ظاهر میزبان بودند تا به حال این حجم از مأموران انتظامی را یکجا ندیده بودند. به جز رفت و آمد‌های پرسرو صدای مأموران و گردش و شادمانی کودکان که از دیدن این صحنه‌ها به وجد آمده بودند، تحرک خاص دیگری در این محلات به چشم نمی‌آمد.

از رفتار هیجانی اهالی محل مشخص بود که طرح ارتقای امنیت اجتماعی پلیس مشهد کاملا غافل گیرانه آغاز شده است، تا جایی که در میانه‌های عملیات افرادی می‌خواستند از محل بگریزند، اما ناکام ماندند. عملیات تا نزدیکی‌های غروب ادامه یافت و زمانی مهمانی تمام شد که مأموران مطمئن شدند فرد مشکوک دیگری در این محلات وجود ندارد و آن‌ها با دست پر به مقر‌های انتظامی خود بازگشتند.
طرح ارتقای امنیت اجتماعی به منظور پاک سازی نقاط آلوده و جرم خیز در سطح شهر مشهد، با توجه به درخواست شهروندان در برخی از محلات شهر به دستور سرهنگ حسن دهقانپور، فرمانده انتظامی مشهد به اجرا گذاشته شد.

مقابله با مجرمان دانه درشت

اهداف طرح از پیش مشخص شده بود و مأموران انتظامی می‌دانستند که با تعداد زیادی سارق، موادفروش، مجرمان فراری و... روبه رو خواهند شد، که پیش نیاز طرح هوشیاری مأموران بود.
با آغاز طرح، مأموران وجب به وجب مناطق شناسایی شده را جست و جو کردند و هر فرد مشکوکی را متوقف می‌کردند. شهروندان نیز که خود را تحت حمایت قانون می‌دیدند، به کمک مأموران آمده و اطلاعات مهمی را از تحرک مجرمان در محلاتشان می‌دادند، اطلاعاتی که منجر به شناسایی برخی از متهمان دانه درشت شد.
در این میان مأموران که حتی به پرواز پرنده‌ها در این محلات نیز مشکوک بودند، خودرو‌های عبوری مشکوک و حتی خودرو‌های پارک شده در این محلات را هم بررسی می‌کردند، موضوعی که در پایان روز نشان داد ظن مأموران بی دلیل نبوده و در این عملیات ۳۹ خودرو سرقتی کشف شد.

با غروب آفتاب و بسته شدن پرونده روز، عملیات هم به سرانجام رسید و تعداد زیادی متهم به همراه خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های سرقتی مکشوفه راهی مقر‌های انتظامی شدند تا مأموران پس از تشکیل پرونده و شناسایی دقیق جرم هایشان، این افراد را برای تعیین تکلیف به مقام قضایی تحویل دهند.

دستگیری ۱۸۷ سارق

فرمانده انتظامی مشهد درباره جزئیات این عملیات قاطع پلیس در شهر بیان کرد: اولین نتایج این طرح نشان داد که مأموران موفق شده اند ۱۸۷ متهم را در راستای تأمین امنیت اجتماعی و روانی شهروندان، شناسایی و دستگیر کنند.

سرهنگ حسین دهقانپور با اشاره به اینکه در میان دستگیرشدگان علاوه بر سارقان تعدادی فروشنده موادمخدر و معتادان متجاهر هم حضور داشته اند، تعداد آن‌ها را این گونه برشمرد که علاوه بر سارقان، ۲۵ فروشنده موادمخدر دستگیر و ۱۸ معتاد متجاهر نیز جمع آوری شدند که برای درمان به کمپ‌های ترک اعتیاد اجباری تحویل می‌شوند.

شناسایی ۲۷۱ فقره انواع سرقت

بازجویی اولیه از متهمان دستگیر شده، نخستین مرحله‌ای است که مجرمان را وادار به اعتراف می‌کند، به گفته رئیس پلیس مشهد، در این بازجویی‌ها متهمان دستگیر شده به ۲۷۱ فقره سرقت ریز و درشت اعتراف کردند که به طور میانگین تقریبا هر فرد متهم به انجام یک و نیم فقره سرقت است، البته برخی از این افراد به صورت باندی اقدامات مجرمانه شان را انجام داده بودند.

دهقانپور با اشاره به کشف دو کیلوگرم انواع موادمخدر از افراد دستگیر شده بیان کرد: طرح‌های امنیت محور در محلات مختلف مشهد از مدت‌ها قبل آغاز شده و تا کنون شاهد اجرای چندین طرح بوده ایم، به شهروندان این اطمینان را می‌دهیم که این عملیات‌ها همچنان ادامه خواهند داشت، تا جایی که مجرمان متوجه شوند در شهر مشهد جایی برای آن‌ها وجود ندارد، مگر اینکه دست از اقدامات مجرمانه خود بردارند.
وی با بیان اینکه عملیات موفق پلیس مشهد مرهون اطلاعات مؤثر شهروندان است، تأکید کرد: از شهروندان می‌خواهیم که کوچک‌ترین ناامنی را به سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند، زیرا همین اطلاعات به ظاهر کم اهمیت می‌تواند منجر به اقدامات قاطعانه پلیس در برخورد با مجرمان و متهمان شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->