آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

انتخاب ۶ چهره مشهدی به‌عنوان «بانوی اخلاق ورزش»

  • کد خبر: ۹۷۸۶۵
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
انتخاب ۶ چهره مشهدی به‌عنوان «بانوی اخلاق ورزش»
از بهترین ورزشکاران و مربیان ۴۷ فدراسیون قدردانی شد.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ ۶ بانوی ورزشکار و مربی مشهدی عنوان «بانوی اخلاق ورزش» را کسب کردند. روز گذشته همایش معرفی بانوی اخلاق ورزش کشور به‌همت کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک و با حضور رئیس کمیته ملی المپیک، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش‌وجوانان، اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، مسئولان کمیسیون‌های هفده‌گانه کمیته ملی المپیک، رؤسا و نواب رئیس بانوان فدراسیون‌های ورزشی، پیشکسوتان، مربیان و ورزشکاران رشته‌های مختلف ورزشی در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در این مراسم از یک مربی و یک ورزشکار برتر اخلاق ۴۷ فدراسیون ورزشی و در مجموع ۹۴ نفر با اهدای لوحی قدردانی شد. در میان رشته‌های مختلف ورزشی، بانوان خراسانی نیز سهم چشمگیری داشتند. در ورزش‌های سه‌گانه ریحانه غلامی، در کونگ‌فو مولود وطن‌پرست، در هندبال آرزو کیانی‌آرا، در کشتی آلیش آنا براتی و در وزنه‌برداری سیده‌غزل و سیده‌غزاله حسینی ۶ چهره‌ای هستند که توانستند در این همایش براساس معیار‌ها بانوی اخلاق ورزش شوند.

شاخص‌های انتخاب چه بوده است؟

مهین فرهادی‌زاد، رئیس کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک، درباره شاخص‌های مدنظر برای انتخاب چهره‌ها گفته است: برای تعیین و انتخاب «بانوی اخلاق ورزش» در رشته‌های مختلف شاخص‌های تدوین کردیم و برای هر یک از آن‌ها امتیازی در نظر گرفتیم. دراین‌باره از ۵۲فدراسیون ورزشی هم نظرخواهی کردیم و درنهایت به جمع‌بندی رسیدیم. کمیته ملی المپیک نمی‌خواست به انتخاب‌ها وارد شود، درنتیجه خواستیم مسئولان فدراسیون‌ها با اشرافی که به جامعه‌شان دارند و البته با درنظرگرفتن شاخص‌های تعریف‌شده ما افراد را انتخاب کنند.

به‌گفته فرهادی‌زاد، شاخص‌های تعریف‌شده برای انتخاب الگوی برتر ورزشکار و مربی زن در ۶ حوزه دسته‌بندی شده بود که شامل عنوان قهرمانی در سطوح ملی و بین‌المللی، مقبولیت اجتماعی، رعایت هنجار‌های اجتماعی، مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی، حفظ منافع ملی در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی و رعایت روحیه جوانمردانه در میادین ورزشی می‌شود.

هرکدام از این حوزه‌ها نیز در بخش‌های مختلف بررسی شده‌اند ازجمله: ارزیابی سطح مهارت و دستاورد‌های ورزشی، ارزیابی محبوبیت ورزشکار بین بیشتر مردم، ارزیابی اخلاق و رفتار متناسب با هنجار‌های اجتماعی ورزشکار، ارزیابی پوشش متناسب با هنجار‌های اجتماعی ورزشکار، ارزیابی پایبندی ورزشکار برای رعایت هنجار‌های ملی و مذهبی در میادین بین‌المللی، ارزیابی نظم و انضباط فردی ورزشکار، ارزیابی روابط ورزشکار با خانواده، دوستان و نزدیکانش، عضویت ورزشکار در نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی تأییدشده، ارزیابی حمایت و مساعدت‌های مالی ورزشکار در امور خیریه و عام‌المنفعه، ارزیابی فعالیت‌های معنوی ورزشکار در امور خیریه و عام‌المنفعه، ارزیابی تعصب و عرق ملی ورزشکار، ارزیابی رعایت قوانین حاکم بر مسابقات، ارزیابی رفتار پس از پیروزی یا شکست ورزشکار در مسابقات، ارزیابی احترام ورزشکار به داور و کادرفنی، ارزیابی احترام ورزشکار به پیشکسوتان، ارزیابی سابقه دوپینگ یا محکومیت ورزشکار در کمیته انضباطی و ارزیابی برخورد ورزشکار با هوادار و تماشاگران، تشویش‌نکردن اذهان.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->