به گزارش شهرآرانیوز؛ امیکرون همچنان در ایران مشغول ترک تازی است و این سویه جدید فقط ده دوازده روز زمان لازم داشت تا مبتلایان به کرونا را از حدود ۱۰۰۰ نفر به بیش از ۳۰ هزار نفر در روز برساند و درحالی که تا پیش از این تعدادشهرهای قرمز کشور به صفر رسیده بود، این روزها هیچ نقطه آبی در نقشه دیده نمیشود و وضعیت شهرهای کوچک و بزرگ یکی پس از دیگری وارد هشدار قرمز میشود.
درحالی که در موج پنجم کرونا و با تعداد مبتلایان کمتر از این در شهرهای قرمز و نارنجی برای کارمندان دورکاری اعلام شد، اکنون و در اوضاع حاد و قرمز نه ستاد ملی مقابله با کرونا نظر مشخصی برای اعمال دوباره دورکاری داده است و نه ستاد استانی!
استاندار خراسان رضوی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرا درباره اعمال محدودیتهای کرونایی در استان گفت: در وضعیت کنونی که بیشتر افراد جامعه واکسن کرونا را تزریق کرده اند و جامعه ایمن شده، اعمال محدودیتها به صورت هوشمند است.
معتقدیم محدودیت لازم است، اما باید هوشمندانه اعمال شود. ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمی در این باره نگرفته است و چنانچه جمع بندی ستاد ملی کرونا بر این موضوع باشد، طبیعتا در استان هم اجرا خواهد شد.
رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ۲۹۵۸ نفر به مراکز منتخب کرونا و ۱۴۹۸ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا به بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده اند، گفت: در ۱۰ روز گذشته تعداد بیماران مبتلا و مشکوک به کرونای بستری شده در بیمارستانهای استان خراسان رضوی نیز افزایش حدود ۹۰ درصدی داشته و اکنون ۶۹۶ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که ۵۰۲ نفر از این بیماران متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
محمد پهلوان کاشی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۲۸۵ بیمار جدید مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند که ۲۱۷ نفر از این تعداد در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
دبیر قرارگاه مرکزی مدیریت کرونا در دانشگاههای علوم پزشکی خراسان رضوی از تدوین شیوه نامههای درمانی بیماران کرونا و ابلاغ به همه مراکز درمانی و پزشکان استان خبر داد.
دکتر علی اصغر انجیدنی با تأکید بر اینکه قرارگاه مدیریت کرونا در همه دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی استان خراسان رضوی راه اندازی شده است، گفت: شیوه نامههای درمانی بیماران کرونا به صورت هماهنگ در استان در حال اجراست و قرارگاههای مدیریت کرونای دانشگاهها نیز مسئولیت نظارت بر آن را دارند.
همچنین سامانه مدیریت و فرماندهی رصد ظرفیت اکسیژن بیمارستانها که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی شده، قرار است در همه دانشگاههای استان راه اندازی شود تا بتوان به صورت لحظهای وضعیت اکسیژن مراکز درمانی را دریافت و در صورت نیاز به رفع مشکل اقدام کرد.