آماده‌باش ۴۱۰ دستگاه ماشین‌آلات خدمات شهری مشهد با اعلام هشدار هواشناسی سهم آبیاری فضای سبز، کمتر از ۱ درصد آب شرب شهری | استقلال کامل شهرداری از شبکه مصرف آب شرب تا دوسال آینده شهردار مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهر مشهد با همراهی و همدلی مدیریت شهری و شورای شهر میسر می‌شود + فیلم فرماندار مشهد: همه ما باید به ابرسازمان شهرداری کمک کنیم رئیس شورای شهر مشهد: روزی نیست که در شورای شهر، جلسه‌ای برای حل مسائل پروژه‌ها نداشته باشیم تمدید زمان استفاده از تخفیفات ۲۰ درصدی شهرداری مشهد تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ بهره‌برداری از ضلع شمالی تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد | ضلع جنوبی در ابتدای تابستان ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد شهردار مشهدمقدس: ایستگاه‌های جدید مترو مشهد زیباتر می‌شود تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

واگذاری مدیریت پارک علم و فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر: ۹۸۳۹
  • ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸
واگذاری مدیریت پارک علم و فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان
استاندار خراسان‌رضوی: هوشمندشدن مدیریت در استان می‌تواند به بهبود بهره‌وری در این حوزه بینجامد. به همین دلیل درتلاش هستیم طرحی آزمایشی را اجرا کنیم تا بتوانیم بخشی از اداره استان را به‌صورت هوشمند و با کمک این شرکت‌ها انجام دهیم.

علیرضا وفایی - صبح امروز علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان‌رضوی، از پارک علم و فناوری خراسان بازدید کرد. در این برنامه شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در پارک به بیان مشکلات خود پرداختند و استاندار هم قول برطرف‌کردن این مسائل را به شرکت‌ها داد.

رزم‌حسینی پس‌از بازدید از ۵شرکت دانش‌بنیان حاضر در پارک علم و فناوری، به مشکلاتی که این مرکز با آن روبه‌روست، پرداخت و گفت: مسئولان پارک علم و فناوری درباره سندهای این مرکز چالش‌هایی دارند و درکنار آن برای انجام خیلی از کارها باید با بروکراسی نحس اداری کنار بیایند. درتلاش هستیم که این مشکلات را در حد توان برطرف کنیم. نبود اسناد معتبر باعث شده است پارک علم و فناوری خراسان برای گرفتن تسهیلات بانکی مشکل داشته باشد که این مسئله برای واحدهای تولیدی چالش بزرگی است. مشکلات موجود در بخش فروش و مطالبات شرکت‌ها از بخش‌های دولتی، یکی دیگر از مسائل پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان است که برای برطرف‌کردن آن باید با وزرا و بخش‌های دولتی مسئول صحبت کنیم.

طرح آزمایشی برای هوشمند شدن مدیریت استان

استاندار خراسان با بیان اینکه مشهد درزمینه شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت خوبی دارد، گفت: باید با برطرف‌کردن موانع شرکت‌های دانش‌بنیان، از ظرفیت‌های موجود در این شرکت‌ها بیشتر استفاده شود تا این شرکت‌ها بتوانند به بازارهای منطقه‌ای و جهانی راه پیدا کنند. همچنین ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به حوزه مدیریت استان و مشارکت آن‌ها در این زمینه می‌تواند به هوشمندشدن موضوع مدیریت و جبران کمبودهای ما در این زمینه کمک کند. هوشمندشدن مدیریت در استان می‌تواند به بهبود بهره‌وری در این حوزه بینجامد. به همین دلیل درتلاش هستیم طرحی آزمایشی را اجرا کنیم تا بتوانیم بخشی از اداره استان را به‌صورت هوشمند و با کمک این شرکت‌ها انجام دهیم.

مدیریت پارک علم و فناوری خصوصی شود

رزم‌حسینی در نشست «کمیته رفع موانع تولید» با حضور مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در پارک علم و فناوری هم شرکت کرد و به بحث درباره راهکارهای رفع موانع پیش روی این شرکت‌ها پرداخت. استاندار خراسان در این جلسه با اشاره‌به مشکلات فراوان مدیریت دولتی و لزوم حرکت به‌سمت مدیریت خصوصی در کشور گفت: باید وابستگی شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش‌های دولتی را کم کنیم. در همین زمینه باتوجه‌به توانمندی شرکت‌های موجود در فضای پارک علم و فناوری، می‌توان مدیریت این مرکز را به خود آن‌ها سپرد. برای این کار از انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان می‌خواهم که برنامه خود برای واگذارشدن مدیریت پارک علم و فناوری را به استانداری ارائه کنند تا بتوانیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم. همچنین درنظر داریم شهرک شماره۲ پارک علم و فناوری به وسعت ۵۰هکتار را با مدیریت خود شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کنیم.

راهکار استاندار برای تأمین سرمایه

یکی از مشکلات مطرح‌شده در این نشست، سهم اندک شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد استان بود. رزم‌حسینی کم‌بودن میزان گردش مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد استان را دلیل این موضوع دانست و درباره آن گفت: توسعه این شرکت‌ها و بیشتر شدن حجم بازارشان می‌تواند آن‌ها را به بازیگران اصلی در اقتصاد استان تبدیل کند. اما دانش‌بنیان‌ها نمی‌توانند به‌تنهایی به این هدف برسند و باید شرکت‌های تأمین سرمایه درکنار آن‌ها حضور داشته باشند تا بتوانند موانع مالی این شرکت‌ها را برطرف کنند. برای این کار پیشنهاد می‌کنم انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان پس از بررسی‌های لازم، مدل کسب‌وکار شرکت‌های مطرح و همچنین آمارهایی مانند نرخ بهره‌وری و بازگشت سرمایه آن‌ها را تعیین کند. ما هم در استانداری برمبنای همین آمارها، سعی می‌کنیم شرکت‌های تأمین سرمایه مناسب را برای قرارگرفتن درکنار شرکت‌های دانش‌بنیان پیدا کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->