شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید اقتصاد درست باشد تا مردم در بستر آن رشد معنوی و تعالی داشته باشند  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست
سرخط خبرها

تقلید در نماهای شهری، عامل آشفتگی بصری در معماری

  • کد خبر: ۹۸۷۲۵
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
تقلید در نماهای شهری، عامل آشفتگی بصری در معماری
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در برخی نما‌ها شاهد تقلید هستیم؛ تقلیدی که کامل هم نیست و مردم را دچار آشفتگی بصری در معماری کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در برخی نما‌ها شاهد تقلید هستیم؛ تقلیدی که کامل هم نیست و مردم را دچار آشفتگی بصری در معماری کرده است و مبتنی بر هویت فرهنگی و تعلقات تاریخی و تمدنی ما نیست. باید نما و معماری را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، مهدی ناصحی در نشست «نقاب بر شهر» که با موضوع واکاوی ریشه‌ها و پیامد‌های معماری کلاسیک در سیما و منظر شهری مشهد، به همت مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر برگزار شد، افزود: معماران و فعالان این حوزه باید به کمک بیایند و وضعیت را سامان دهند.

زیرا شورای اسلامی شهر فقط قانون گذار است. نگاه به این حوزه باید نگاه اصولی و دارای جهت درست باشد. سازوکار معماری را باید به سمت ارتقای مزیت‌های نسبی پیش ببریم تا از این طریق بتوانیم تمدن ساز باشیم.

وی افزود: امیدواریم با مدیریت صحیح در راستای تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی گام برداریم و اندیشه‌های سیاسی حضرت امام (ره) را به رویه‌های جریان ساز و تمدن ساز تبدیل کنیم. ناصحی ادامه داد: اصولا در معماری ایرانی و اسلامی هیچ المان بدون کارکردی نداریم و برای هر اثر معماری یک یا چندین کاربرد ویژه تعریف شده است.

ضوابط معماری و شهرسازی؛ فرصتی برای بروز و ظهور هنر اصیل

رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر نیز در این مراسم گفت: اگر در بحث معماری و نما، ضابطه سلبی پیشگیرانه نداشته باشیم، تخلف و انحراف را شاهد خواهیم بود و هنر اصیل هم بروز و ظهور پیدا نمی‌کند.

ایمان فرهمندی با اشاره به نقش‌های مختلفی که آثار معماری و بنا‌های ایرانی در گذشته داشته اند، اظهار کرد: شکل و شمایل و اجزای بنا‌های قدیمی مانند طاق و... شاید اقتضائات زمان بوده است تا سازه از نظر ایمنی و پایداری وضعیتی مناسب داشته باشد.

وی با بیان اینکه نبود ضابطه در بحث معماری، مجال مناسبی برای فرصت طلبان فراهم می‌آورد، افزود: برای ذائقه سازی، دوری از شلختگی و اتفاقات ناشایست باید ضوابط حداقلی داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->