ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اشکالات مصوبه رتبه‌بندی معلمان در تأمین بار مالی چیست؟ (۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۹۰۱۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
اشکالات مصوبه رتبه‌بندی معلمان در تأمین بار مالی چیست؟ (۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)
 مصوبه رتبه‌بندی معلمان با اعمال اشکالاتی از سوی شورای نگهبان به مجلس برگشته است و یکی از ابهامات تأمین بار مالی آن است.

به گزارش شهرآرانیوز، رتبه‌بندی معلمان از اوایل دهه ۹۰ مطرح شد و پس از یک دهه کش و قوس این لایحه در آخرین روز‌های دولت دوازدهم به مجلس ارسال و پس از تصویب در مجلس به شورای نگهبان ارسال شد. البته شورای نگهبان اشکالاتی را به لایحه رتبه‌بندی معلمان وارد و آن را برای رفع ابهامات به مجلس فرستاد.

پیش از این مهرداد ویس‌کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مشکل اصلی؛ اصل ۷۵ و تأمین بار مالی رتبه‌بندی است که باید بین مجلس و دولت بر روی نوشتن موارد این قانون توافق نظر حاصل شود.

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان نیز درباره اشکالات لایحه رتبه‌بندی معلمان گفته است: در شورای نگهبان از نخستین روزی که لایحه را دریافت کردیم تا آخرین روز مهلت قانونی، جلسات مختلفی را برگزار و اقداماتی کردیم که برخی مشکلات برطرف شد و موارد باقی مانده به مجلس منعکس شد.

وی افزود: به طور خاص در ماده ۴ لایحه رتبه‌بندی، اولویت‌بندی شاخص‌هایی که در اعمال رتبه‌بندی مهم هستند دقیقا مشخص نشده است و این در مصوبه‌ای با عنوان رتبه‌بندی بسیار حائز اهمیت است یا اینکه مشخص نشده بود آیا سنوات تحصیل معلمان در مراکز تربیت معلم، مبنای امتیاز در فرایند رتبه‌بندی خواهد بود یا خیر.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: موضوع دیگری که معلمان پیگیر بودند این نکته بود که عبارتی در این مصوبه آمده بود مبنی بر اینکه افرادی که که کماکان معلم هستند و این سوال ایجاد می‌شود آیا اشتغال به معلمی منظور اشتغال مستقیم است یا افرادی که این موضوع در حکمشان ذکر شده، اما اکنون کار اجرایی انجام می‌دهند نیز شامل رتبه‌بندی می‌شوند یا خیر.

طحان نظیف گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که در مصوبه رتبه‌بندی بود بحث بار مالی است، طبق اصل ۷۵ قانون اساسی طرح‌های قانونی و اصلاحاتی که درباره لوایح قانونی به افزایش هزینه‌های عمومی می‌انجامد در صورتی قابل طرح در مجلس است که قبلا طریق تأمین هزینه جدید مشخص شده باشد.

وی ادامه داد: از آنجایی که ماهیت این مصوبه لایحه است، دولت بار مالی آن را در حد لایحه خود قبول کرده است، اما نسبت به مواردی که در مجلس به لایحه دولت اضافه شده است این ابهامات در شورای نگهبان مطرح شد؛ نسبت به مواردی که در مجلس به این لایحه اضافه شد ابهام داشتیم که باید دقیقا روشن شود و این به نفع جامعه معلمان است که در فرایند اجرا با مشکلی مواجه نشوند.

طحان نظیف افزود: در ماده ۶ مصوبه رتبه‌بندی آمده بود، پس از اعمال رتبه‌بندی منابع لازم پرداخت می‌شود و این سوال مطرح شد که اگر منابع کفاف نداد از چه محلی پرداخت خواهد شد؟ یا عبارتی ذکر شده بود برای اینکه این موضوع در سال‌های بعد هم انجام شود منوط شده بود به پیش‌بینی در بودجه‌های سنواتی که این هم خلاف نظام اداری است، موضوعی که یک بار انجام می‌شود دیگر نباید منوط به پیش‌بینی در بودجه شود و باید به صورت مستمر انجام شود.

سخنگوی شورای نگهبان درباره ماده ۷ بیان کرد: این ماده درباره نحوه تشکیل هیئت‌های ممیزه و شرایط تنزل و توقف رتبه توضیح می‌دهد، این موضوع به آیین‌نامه واگذار شده بود و از نظر شورای نگهبان نیاز به تقنین دارد، چون مستقیما به حقوق معلمان برمی‌گردد و مجلس باید آن‌ها را مشخص کند لذا مغایر با اصل ۸۵ قانون اساسی شناخته شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->