دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندر شریف: فاز نخست خط سه متروی مشهد ره‌آورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد افزایش ۱۲ درصدی سفر جاده‌ای به خراسان رضوی در مردادماه امسال هزینه ۱۰ همتی برای خرید واگن‌های خط یک قطارشهری مشهد | توسعه زیرساخت‌های زیارت، نیازمند حمایت دولت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۸ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۸ شهریور ۱۴۰۴) دستگاه حفارتونل خط چهار مترو مشهد در مسیر میدان شهدا نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر
سرخط خبرها

فوتی‌های کرونا در خراسان رضوی دو رقمی شد (۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۹۱۷۹
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
فوتی‌های کرونا در خراسان رضوی دو رقمی شد (۲۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)
رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش بستری بیماران مبتلا به کرونا در هفته گذشته، اظهار کرد: متاسفانه آمار فوتی‌های ناشی از این بیماری دورقمی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد پهلوان ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر از مجموع بیماران بستری مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان، ۸۸۲ بیمار متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، اظهارکرد: روند بستری بیماران این حوزه همچنان افزایشی است و پیش‌بینی می‌شود این شرایط تا دو هفته آینده ادامه داشته باشد. با توجه به افزایش بستری بیماران مبتلا به کرونا در هفته گذشته آمار فوتی‌های ناشی از این بیماری دورقمی شده است.

وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۴۲ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد ۲۶۷ بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تعداد بیماران بدحال در ۱۰ روز گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است و در حال حاضر ۲۵۳ بیمار بدحال در بخش‌های مراقبت ویژه استان بستری هستند، خاطرنشان کرد: بیشتر بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه افرادی هستند که واکسن را دریافت نکرده‌اند یا به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستند.

پهلوان با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۶۷ بیمار به مراکز جامع سلامت منتخب و ۱۲۶۴ بیمار مبتلا به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت سرپایی مراجعه کردند، خاطرنشان کرد: اومیکرون قدرت انتشار بسیار بالایی دارد و از تمامی افرادی که علائم شبیه به سرماخوردگی دارند درخواست می‌شود برای پیگیری و بررسی لازم به نزدیکترین مرکز سطح یک خدمات درمانی مراجعه و از حضور مستقیم به بیمارستان‌ها اجتناب کنند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: تجربه نشان داده است که همکاری مردم نقش موثری در کنترل موج‌های کرونایی دارد، برهمین اساس از عموم مردم درخواست داریم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، اجتناب از دورهمی‌ها، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون مدافعان سلامت را در مهار این همه گیری یاری کنند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر شهر‌های بردسکن، بینالود، تایباد، تربت جام، تربت حیدریه، خلیل آباد، چناران، خواف، خوشاب، رشتخوار، سرخس، سبزوار، فریمان، قوچان، کاشمر، کوهسرخ، گناباد، مشهد، مه ولات و نیشابور در وضعیت قرمز و باخرز، زاوه، جوین، فیروزه، درگز، کلات، جغتای، در وضعیت نارنجی و صالح آباد و بجستان در وضعیت زرد قرار دارند.

پهلوان خاطرنشان کرد: در حال حاضر درصد واکسیناسیون گروه سنی بالای ۱۸ سال در دوز اول ۹۵.۹۷ درصد، در دوز دوم ۸۴.۱۶ درصد و در دوز سوم ۲۸.۲۶ درصد رسیده است. همچنین ۹ درصد گروه سنی ۹ تا ۱۱ سال استان واکسینه شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->