تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

معرفی ۱۳ رایحه جدید عطر رضوی در مشهد

  • کد خبر: ۹۹۱۸۷
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱
معرفی ۱۳ رایحه جدید عطر رضوی در مشهد
همزمان با روز میلاد مولای متقیان حضرت علی علیه السلام، از ۱۳ رایحه جدید عطر رضوی در مشهد رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد مشیری، مدیر عامل شرکت کسب وکار رضوی در مراسم رونمایی از این ۱۳ رایحه جدید گفت: به منظور تامین بخشی از نیاز سبد سوغات زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی؛ شرکت کسب و کار رضوی از ابتدای سال ۱۳۹۹ اقدام به تولید ۱۵ رایحه عطر رضوی با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در مقایسه با کالا‌های مشابه خارجی نمود.

به گفته وی، این شرکت در جهت توسعه سبد محصولات خود و تحت پوشش قراردادن سلیقه‌های مختلف در سال ۱۴۰۰، اقدام به تولید ۱۳ رایحه جدید با تنوع بویایی متفاوت در دسته بندی‌های خنک، گرم، تلخ، شیرین و برگرفته از عناصر چوبی، میوه‌ای، عود و گل نمود که مصادف با سیزده رجب از این محصولات رونمایی شد.

مدیر عامل شرکت کسب وکار رضوی در ادامه در خصوص نامگذاری این رایحه‌ها افزود: این سیزده رایحه جدید بر اساس اسامی ایرانی اسلامی و مولفه‌های مرتبط با حرم مطهر رضوی شامل گوهر شاد، سریر، ایوان، ایوانا، گیتی، اسرا، عتیق، سحاب، آذین، سلیم، هدی، رسا و مبین صورت گرفته و سعی شده براساس تحقیقات بازار و خواست مخاطبان این رایحه‌ها انتخاب و تجاری سازی شود.

مشیری در پایان افزود: امیدواریم با تکیه بر اعتماد مخاطبان عزیز که بیشتر زائران گرامی می‌باشند؛ محصولات عطر رضوی به عنوان یک تولید فاخر در سبد سوغات زائرین بارگاه منور امام مهربانی‌ها جایگزین محصولات وارداتی موجود قراربگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->