پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

در واکنش به صحبت‌های وزیر کشاورزی برزیل و تمجیدش از زعفران ایرانی

  • کد خبر: ۹۹۹۵۴
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
در واکنش به صحبت‌های وزیر کشاورزی برزیل و تمجیدش از زعفران ایرانی
وزیر کشاورزی برزیل که در راس یک هیات عالی رتبه اقتصادی به تهران رفته در سخنانی از زعفران ایرانی تمجدید کرد و گفت: تا من زعفران ایرانی نگیرم از اینجا نمی‌روم.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها که بحران اوکراین سرخط اخبار جهان را به خود اختصاص داده و نگرانی از آغاز جنگ خواب از چشمان بسیاری ربوده است، تکیه به ظرفیت‌های کشور‌ها که می‌تواند صلح و دوستی را برای مردمانشان به ارمغان آورد، موضوع مهمی است. مثل همین زعفران ایرانی که به آن طلای سرخ هم می‌گویند.

محصول ارزشمندی که خاک خراسان بهترین نقطه برای کشت آن است و سال هاست که بخشی از مردم این خطه با زحمت زیادی آن را از دل زمین بیرون می‌کشند. هرچند که بی توجهی به صادرات این محصول ارزشمند باعث شد که کشور‌های دیگر با ورود به موقع به بازار زعفران و بسته بندی استاندارد آن سهم زیادی از درآمد طلای سرخ را به خود اختصاص دهند؛ اما بازهم کیفیت زعفران ایرانی جایگاه آن را نزد جهانیان محفوظ نگاه داشته است.

«ترزا کریستینا» وزیر کشاورزی برزیل که در رأس یک هیئت تجاری به دعوت رسمی وزیر جهاد کشاورزی چند روزی است به ایران آمده است در یک گفت وگوی خبری گفت: «آخرین ملاقاتی که ما با سفیر ایران در برزیل داشتیم، ایشان برای ما زعفران ایرانی آورده بود و شوهر من که آشپزی هم می‌کند با استفاده از این زعفران غذای خوشمزه درست کرده بود، من بدون زعفران از ایران خارج نخواهم شد.»

کاربران فضای مجازی به سخنان وزیر کشاورزی برزیل واکنش نشان داده اند، یکی از این کاربران نوشته است: «ارسال یک محصول باکیفیت به یک کشور خودش به اندازه ده‌ها سفیر فرهنگی می‌تواند برای کشور تبلیغ کند.» چندی پیش سردبیر بخش غذای روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، با معرفی «ته دیگ» تحت عنوان «آنچه ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می‌گذارند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام به مخاطبان این روزنامه پیشنهاد کرد. اتفاقی که بعد از آن برای «سالاد شیرازی» هم رخ داد!

معرفی غذا‌های ایرانی به دیگر مردم دنیا می‌تواند باعث تقویت رابطه مردم ایران با مردم کشور‌های هدف شود، موضوعی که یکی از زیرشاخه‌های دیپلماسی فرهنگی است؛ اما در مقایسه با دیگر ابزار‌ها هزینه به مراتب کمتری دارد. بسیاری از غذا‌های اصیل ایرانی به دلیل داشتن سابقه‌ای طولانی و اهمیت غذایی که دارند در مؤسسات معتبر بین المللی ثبت شده اند و توجه به معرفی این غذا‌ها می‌تواند تصویری واقعی از نوع دوستی ایرانیان به مردم جهان ارائه کند؛ اما همه این‌ها زمانی نمود پیدا می‌کند که متولیان دولتی به این مهم اهمیت دهند.

ترکیه به خوبی توانسته از این ظرفیت برای جذب گردشگر بیشتر و بالا بردن سهم این کشور از بازار توریست در جهان بهره ببرد، در حالی که غذا‌های ایرانی ظرفیت و توان بیشتری برای معرفی به جهانیان دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->