گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

در واکنش به صحبت‌های وزیر کشاورزی برزیل و تمجیدش از زعفران ایرانی

  • کد خبر: ۹۹۹۵۴
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
در واکنش به صحبت‌های وزیر کشاورزی برزیل و تمجیدش از زعفران ایرانی
وزیر کشاورزی برزیل که در راس یک هیات عالی رتبه اقتصادی به تهران رفته در سخنانی از زعفران ایرانی تمجدید کرد و گفت: تا من زعفران ایرانی نگیرم از اینجا نمی‌روم.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها که بحران اوکراین سرخط اخبار جهان را به خود اختصاص داده و نگرانی از آغاز جنگ خواب از چشمان بسیاری ربوده است، تکیه به ظرفیت‌های کشور‌ها که می‌تواند صلح و دوستی را برای مردمانشان به ارمغان آورد، موضوع مهمی است. مثل همین زعفران ایرانی که به آن طلای سرخ هم می‌گویند.

محصول ارزشمندی که خاک خراسان بهترین نقطه برای کشت آن است و سال هاست که بخشی از مردم این خطه با زحمت زیادی آن را از دل زمین بیرون می‌کشند. هرچند که بی توجهی به صادرات این محصول ارزشمند باعث شد که کشور‌های دیگر با ورود به موقع به بازار زعفران و بسته بندی استاندارد آن سهم زیادی از درآمد طلای سرخ را به خود اختصاص دهند؛ اما بازهم کیفیت زعفران ایرانی جایگاه آن را نزد جهانیان محفوظ نگاه داشته است.

«ترزا کریستینا» وزیر کشاورزی برزیل که در رأس یک هیئت تجاری به دعوت رسمی وزیر جهاد کشاورزی چند روزی است به ایران آمده است در یک گفت وگوی خبری گفت: «آخرین ملاقاتی که ما با سفیر ایران در برزیل داشتیم، ایشان برای ما زعفران ایرانی آورده بود و شوهر من که آشپزی هم می‌کند با استفاده از این زعفران غذای خوشمزه درست کرده بود، من بدون زعفران از ایران خارج نخواهم شد.»

کاربران فضای مجازی به سخنان وزیر کشاورزی برزیل واکنش نشان داده اند، یکی از این کاربران نوشته است: «ارسال یک محصول باکیفیت به یک کشور خودش به اندازه ده‌ها سفیر فرهنگی می‌تواند برای کشور تبلیغ کند.» چندی پیش سردبیر بخش غذای روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، با معرفی «ته دیگ» تحت عنوان «آنچه ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می‌گذارند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام به مخاطبان این روزنامه پیشنهاد کرد. اتفاقی که بعد از آن برای «سالاد شیرازی» هم رخ داد!

معرفی غذا‌های ایرانی به دیگر مردم دنیا می‌تواند باعث تقویت رابطه مردم ایران با مردم کشور‌های هدف شود، موضوعی که یکی از زیرشاخه‌های دیپلماسی فرهنگی است؛ اما در مقایسه با دیگر ابزار‌ها هزینه به مراتب کمتری دارد. بسیاری از غذا‌های اصیل ایرانی به دلیل داشتن سابقه‌ای طولانی و اهمیت غذایی که دارند در مؤسسات معتبر بین المللی ثبت شده اند و توجه به معرفی این غذا‌ها می‌تواند تصویری واقعی از نوع دوستی ایرانیان به مردم جهان ارائه کند؛ اما همه این‌ها زمانی نمود پیدا می‌کند که متولیان دولتی به این مهم اهمیت دهند.

ترکیه به خوبی توانسته از این ظرفیت برای جذب گردشگر بیشتر و بالا بردن سهم این کشور از بازار توریست در جهان بهره ببرد، در حالی که غذا‌های ایرانی ظرفیت و توان بیشتری برای معرفی به جهانیان دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->