شهیدان ایران؛ داغ ایران

بنا بر اعلام وزیر بهداشت، 606نفر از هم‌وطنانمان در پیش‌تجاوز رژیم صهیونی به شهادت رسیده‌اند

با اعلام آتش‌بس و پایان جنگ تحمیلی دوازده روزه کشورمان علیه دشمن متجاوز صهیونیستی، داغ دل ایرانیان بیش از بیش بیشتر می‌شود و اکنون یاد و خاطره شهیدان بیشتر از پیش حس می‌شود و همچنان با پایان یافتن این جنگ، نام شهیدان از سوی دستگاه‌های مختلف اعلام می‌شود.
در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی و غیرمسکونی در نقاط مختلف ایران در دوم تیرماه و بامداد سه‌شنبه، متأسفانه باردیگر هم‌وطنان خود را از دست دادیم. 


شهدای حمله رژیم صهیونیستی به کرج به ۱۴ نفر افزایش یافت
 همچنین هویت چهارده تن از شهدای والامقام در‌‌پی حمله وحشیانه و ددمنشانه رژیم صهیونیستی به مقر ستاد سپاه امام‌حسن‌مجتبی(ع) در استان البرز شناسایی و اعلام شد.


شهادت یک پزشک در حملۀ رژیم صهیونیستی به بهداری اوین
سیدداوود شیروانی‌بروجنی، از پزشکان اهل بروجن نیز در حمله دوشنبه رژیم صهیونیستی به زندان اوین به شهادت رسید. حمله به بخش‌هایی از زندان اوین نمادی دیگر از رفتار خصمانه و دور‌از انسانیت رژیم اسرائیل است که قطعا نقض حقوق بشر است.


شهادت جانشین سازمان اطلاعات فراجا در تجاوز رژیم 
در ادامه حمله ددمنشانه دشمن صهیونیستی به خاک وطن، سردار علیرضا لطفی جانشین سازمان اطلاعات فراجا در حمله دو روز قبل  رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
سردار لطفی پیش از اینکه جانشین سازمان اطلاعات فراجا شود، رئیس پلیس آگاهی پایتخت بود.


ترور یک دانشمند دیگر هسته‌ای ایران
رژیم اسرائیل برای تکمیل اعمال ددمنشانه خود و ترور یکی از دانشمندان هسته‌ای ایران، بامداد روز سه‌شنبه، سوم تیرماه، با حمله جنگنده به یک منزل مسکونی باعث شهادت اعضای یک خانواده شد. دکتر سیدمحمدرضا صدیقی صابر یکی از دانشمندان هسته‌ای ایران که رژیم اسرائیل در تهران تلاش کرد این دانشمند ایرانی را به شهادت برساند که در آن حادثه حمیدرضا صدیقی صابر فرزند هفده ساله دکتر صدیقی صابر به شهادت رسید و اسرائیل به هدف اصلی خود نرسید. مزدوران رژیم جعلی اسرائیل که از حضور دکتر صدیقی صابر در منزل پدر خانمش در آستانه‌اشرفیه مطلع شدند، ساعت یک و ۱۰دقیقه بامداد سه تیرماه با یک فروند جنگنده به این منزل مسکونی حمله کردند و با شلیک سه پرتابه باعث ویرانی کامل این منزل و شهادت تعدادی از ساکنان آن شدند.
محمدحسین اسمعیلی، پیشکسوت و مربی کاراته، همچنین در پی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.


شهادت تعدادی از آتش‌نشانان و امدادگران
همچنین سازمان آتش‌نشانی اسدآباد با انتشار پیامی، شهادت دو نفر از نیروهای فداکار خود در ظهر دوشنبه را نشانه‌ای از تعهد بی‌پایان آتش‌نشانان ایرانی به امنیت هم‌وطنان دانست.
 در پی اقدامات جنایت‌کارانه نیروهای صهیونیستی در شهرستان اسدآباد، یاسر زیوری، یکی از نیروهای پرتلاش و فداکار آتش‌نشانی این شهر که طی مأموریت امدادرسانی مجروح شده بود، پس از چند روز تحمل جراحت‌های شدید، به جمع شهدای وطن پیوست. این حادثه در حالی رقم خورد که پیش از این نیز عباس زارعی، دیگر آتش‌نشان اهل اسدآباد، هنگام انجام مأموریت امدادی، جان خود را در اثر حملات موشکی دشمن از دست داده بود و به خیل شهدای مدافع امنیت و آرامش مردم پیوسته بود.


شهادت 606نفر در حمله دشمن متخاصم
وزیر بهداشت گفت: در جنگ تحمیلی با اسرائیل تاکنون ۶۰۶نفر شهید شده‌اند. به گفته ظفرقندی در روز گذشته سهمگین‌ترین حملات و تجاوزات از ابتدای این جنگ توسط رژیم غاصب و جنایت‌کار صهیونیستی به کشور انجام شد که تا صبح روز گذشته، ۱۳۴۲مجروح و ۱۰۷شهید برجای گذاشت.
وی افزود: ️از ابتدای این جنگ تحمیلی تاکنون، ۵۳۳۲مجروح در مراکز وابسته به وزارت بهداشت مورد درمان قرار گرفته‌اند. ️۹۵درصد از شهدا زیر آوار جان باختند و تنها ۵درصد از مجروحانی که به بیمارستان‌ها منتقل شدند به شهادت رسیدند.

پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->