امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا؛ صدای شهر امام رضا (ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

تنابنده‌ در‌ نقش قاتل عنکبوتی

  • کد خبر: ۶۸۳۶
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۷
تنابنده‌ در‌ نقش قاتل عنکبوتی
تصویر گریم محسن تنابنده، ایفاگر نقش سعید حنایی در فیلم سینمایی «عنکبوت» منتشرشد

«قاتل عنکبوتی مشهد» نامی آشنا در دهه70 است که آن زمان ترس و وحشت زیادی در خیابان‌های مشهد ایجاد کرده بود و در مدت کوتاهی 16زن (به گفته خودش «خیابانی») را به قتل رسانده بود. نام این قاتل زنجیره‌ای سعید حنایی بود که بر اساس مستندات به‌دست‌آمده، وی در فاصله مردادماه سال۷۹ تا ۱۵فروردین سال۸۰ در مشهد ۱۶زن را سوار موتور و خودرو خود کرده و به قتل رسانده بود. البته پلیس تا زمان دستگیری متهم از ۱۱قتل مطلع شده بود و قاتل سریالی، ماجرای ۵قتل دیگر را خودش برای کارآگاهان تعریف کرد. وی هیچ‌گاه از قتل‌هایی که مرتکب شده‌ بود، اظهار پشیمانی نکرد و درنهایت ۲۸فروردین‌ماه سال۸۱ در محوطه زندان مشهد به دار آویخته شد.
حالا قرار است ابراهیم ایرج‌زاد، سینماگر مشهدی، ماجرای قاتل عنکبوتی مشهد را روی پرده سینما ببرد. وی نخستین فیلم بلند سینمایی خود را در تیرماه سال۱۳۹۵ با نام «تابستان داغ» مقابل دوربین برد. این فیلم در همان سال به بخش مسابقه سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کرد. «تابستان داغ» دیده شد و موافقان و منتقدان خودش را هم داشت. حالا ایرج‌زاد که زاده مشهد است، به سراغ سوژه قاتل عنکبوتی رفته است و روز گذشته نخستین تصویر از فیلم سینمایی «عنکبوت» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد، منتشر شد. در این تصویر محسن تنابنده، بازیگر و کارگردان، که بیشتر با حضور در سریال «پایتخت» شهرت یافته است، با گریمی متفاوت ایفاگر نقش سعید حنایی شده است. شباهت او به قاتل مشهدی در دهه۷۰ در خور توجه است و هر بیننده‌ای را برای تماشای این فیلم جنایی مشتاق می‌کند. «عنکبوت» قرار است در جشنواره فیلم فجر امسال نمایش داده شود. ساره بیات، ماهور الوند و شیرین یزدان‌بخش ازجمله بازیگران کلیدی در این فیلم سینمایی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->