حکم شجاع صادر شد؛ ۵۰۰ میلیون تومان جریمه! مادریدی‌ها در کمین ستاره تاتنهام تمجید قطری‌ها از هافبک استقلالی پرسپولیسی‌ها از فردا (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) به‌خط می‌شود دومین پیروزی طبیعت در نیمه‌نهایی بسکتبال دعوت از ۲۲ بازیکن به اردوی تیم ملی واترپلو جوانان آغاز کارشکنی‌ها برای لغو اردوی مدنظر کارتال عدم حمایت هوادار متمول از درویش سرمربی پرسپولیس فقط نیازمند را می‌خواهد طارمی در صدر لیست خرید کارتال! نتیجه بازی استقلال و هوادار(۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| تساوی استقلال در مصاف با قعرنشین ویدئو | خلاصه بازی استقلال و هوادار (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) هیاهوی مشهدی‌ها روی تاتامی درباره شهید علی اصغر حسینی محراب | رستگاری کول انداز فدراسیون والیبال مذاکره با ملی‌پوشان را ممنوع کرد آموریم: کاش این فصل زودتر تمام شود پخش زنده بازی معوقه استقلال و هوادار (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بارسلونا با دو چهره | هولناک در خط حمله، شکننده در خط دفاعی اولین شرط کارتال برای مدیرعامل جدید پرسپولیس! هوادار، حریف مورد علاقه استقلال | اولین برد بوژوویچ رقم می‌خورد؟
سرخط خبرها

خداداد عزیزی: بحران بی‌پولی بزرگ‌تر از کروناست

  • کد خبر: ۲۳۰۱۲
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
خداداد عزیزی: بحران بی‌پولی بزرگ‌تر از کروناست
پیش‌کسوت مشهدی فوتبال کشورمان در روز‌های قرنطینه همراه با بیشتر مردم به راهکار‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی دولت عمل می‌کند و بزرگ‌ترین دغدغه‌اش مشکلات مالی مردم است.
به گزارش شهرآرانیوز، خداداد عزیزی درباره حال‌وهوای این روزهایش گفت: از زمانی که بحث کرونا به میان آمده است، همراه با خانواده در خانه مانده‌ام و فقط هرروز ساعت ۱۰ به خانه پدرم می‌رفتم و بعد از یک ساعت دوباره به خانه‌ام برمی‌گشتم، اما صبح شنبه که داشتم به خانه پدر می‌رفتم، شوکه شدم، چون خیابان‌ها پر از آدم و ماشین بود.
 
بحران بی‌پولی مردم بزرگ‌تر از بحران کروناست. کسی که نیاز مالی نداشته باشد، جانش را به خطر نمی‌اندازد. مثلا کسی که با ماشین کار می‌کند تا پول دربیاورد، الان از کجا پول بیاورد که برای خانه‌اش نان و پنیر بخرد؟ به نظرم نباید اعلام می‌کردند بیماری تحت کنترل درآمده است، چون ترس مردم ریخت و فکر می‌کنند هرکس ویروس دارد، روی تخت بیمارستان است. حالا برخی مجبورند از خانه خارج شوند، اما تعدادی هم آمده بودند دوری بزنند تا هوایی به سر و صورتشان بخورد.
 
وی در پایان هم گفت: با میزان مشارکت هم‌وطنان در طرح شیوع ویروس کرونا بعید به نظر می‌رسد تا تابستان از شر ویروس خلاص شویم، مگر اینکه قرنطینه سراسری به شرط تأمین مایحتاج مردم اعلام شود. با این وضعیت لیگ نوزدهم را تعطیل‌شده می‌بینم و مسئولان فوتبال بر خلاف میل باطنی مجبورند لیگ را تعطیل کنند یا اگر می‌توانند در تابستان برگزار کنند؛ شاید هم بتوانند با یک تصمیم شجاعانه تکلیف خود، باشگاه‌ها، مربیان و بازیکنان را یکسره کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->