«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

مستندی از زندگی خصوصی و غم‌انگیز سیروس گرجستانی | ویدئوی کامل

  • کد خبر: ۳۲۶۲۹
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
  • ۴
مستندی از زندگی خصوصی و غم‌انگیز سیروس گرجستانی | ویدئوی کامل
مجموعه مستند «رخ» در قسمتی به زندگی سیروس گرجستانی پرداخته است. در این اثر که برای اولین‌بار زندگی این هنرمند را نمایش می‌دهد، گرجستانی با افسوس گفته بود: «همه بازیگرها دوست دارن کار خوب انجام بدن. عجیبه که دیگه امروزه برای من کار خوب نیست.»

شهرآرانیوز؛ مجموعه‌مستندهای «رخ» که پرتره‌ای از سینماگران و گفت‌وگو با آن‌هاست، در نوروز ۹۹ پخش شد. هر قسمت از این مجموعه به یک سینماگر اختصاص داشت و هنرمندانی همچون کیومرث پوراحمد، علیرضا داودنژاد، سیروس الوند، حسن فتحی، مسعود جعفری جوزانی، همایون اسعدیان، بهروز افخمی، جمال شورجه، محمدحسین لطیفی، امین تارخ، ثریا قاسمی، کامبوزیا پرتوی، ابوالحسن داودی، داریوش فرهنگ، افسانه بایگان، مسعود کرامتی، روح‌اله حجازی، بیژن میرباقری، محمدعلی باشه‌آهنگر و سیدضیاءالدین دری در آن حضور داشتند.


اینجا ببینید: مراسم تشییع و خاکسپاری سیروس گرجستانی + تصاویر


قسمت سیروس گرجستانی به تهیه‌کنندگی سید مازیار هاشمی و کارگردانی سیاوش گرجستانی ساخته شده است. این قسمت به زندگی مرحوم سیروس گرجستانی می‌پردازد.
 
 مستند رخ (پرتره هنرمندان): «گیله مرد»/ سیروس گرجستانی 
 
تعداد بازدید : 12247
 
 
 
در این اثر که برای اولین بار به زندگی این هنرمند پرداخته، گرجستانی گفته است: «همه بازیگرها دوست دارن کار خوب انجام بدن. عجیبه که دیگه امروزه برای من کار خوب نیست.»
 
 
علی اکبر محمودزاده گرجستانی با نام هنری سیروس گرجستانی (زاده ۲۵ اسفند ۱۳۲۳ در بندر انزلی/ درگذشته ۱۲ تیر ۱۳۹۹) بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی بود. او دارای مدرک درجه ۲ هنری از وزارت فرهنگ و هنر است.


گرجستانی فعالیت در تئاتر را در سال ۱۳۴۹ و فعالیت در تلویزیون را در سال ۱۳۵۶ شروع کرد و پس از آن به استخدام وزارت فرهنگ و هنر سابق و ارشاد کنونی درآمد. پس از انقلاب، فعالیت سینمایی او با فیلم «فریاد مجاهد» به عنوان بازیگر در سال ۱۳۵۸ آغاز شد. پیش از انقلاب، او در دو فیلم سینمایی با نام‌های «بیست سال انتظار» (۱۳۴۵) و «مأمور دو جانبه» (۱۳۴۵) بازی کرده بود. وی همچنین در عرصه ورزش نیز فعال بوده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ سال بازیکن تیم فوتبال شاهین بوده ‌است.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ثمیندایش بیامرزد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
0
12
خدایش بیامرزد، روحش شاد
ارکیده
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
0
5
روحش شاد
در آرامش ابدی باشد
خاتون
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
5
روحت شاد بزرگ مرد که به زندگی خیلی از ما رنگ و رو میدادی یادت هیچوت از ذهنمون دور نمیشه واقعا حیف بودی حیففف-ما خوزستانیا خیلی بهتون علاقمند بودیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
6
کسی که یک عمر شادی رو به خونه های مردم میاورد حتما بهشت جایگاه ایشون خواهد بود.خدا به خانواده این عزیز صبر بده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->