بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عزل عاقلانه در پی بی احترامی به یک خبرنگار

  • کد خبر: ۱۰۰۰۶۲
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
عزل عاقلانه در پی بی احترامی به یک خبرنگار
تقریبا این موضوع به عرف بین مسئولان به ویژه در شهر‌های کوچک‌تر تبدیل شده است که هرکاری دلشان می‌خواهد می‌کنند و هرطور هم که می‌خواهند رفتار می‌کنند و کسی جلودار آن‌ها نیست؛ اما این بار اتفاق دیگری افتاد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ با یک جست وجوی ساده در اینترنت می‌توانید فیلم‌های کوتاه و بلند بسیاری را تماشا کنید که یک سَمتش مسئول و مدیر و متولی و خدم و حشم نشسته اند و سَمت دیگر خبرنگارانی که درحال فحش خوردن هستند یا یکی دارد آن‌ها را از جلسه یا گردهمایی بیرون می‌کند.

تقریبا این موضوع به عرف بین مسئولان به ویژه در شهر‌های کوچک‌تر تبدیل شده است که هرکاری دلشان می‌خواهد می‌کنند و هرطور هم که می‌خواهند رفتار می‌کنند و کسی جلودار آن‌ها نیست؛ اما این بار اتفاق دیگری افتاد. اتفاق دلگرم کننده‌ای که می‌تواند هزینه توهین به یک خبرنگار را بالا ببرد. در یکی از تازه‌ترین فیلم‌هایی که در چندروز گذشته منتشر شده است، سرپرست فرمانداری رفسنجان خطاب به پرسش صریح خبرنگاری می‌گوید: «یک بار دیگر تکرار کنید در دهانت می‌زنم، حواست جمع باشد.» ادبیاتی که دور از شأن مسئولان است، اما برخی از آن‌ها و با خیال راحت از این عبارات استفاده می‌کنند. چندسال گذشته هم عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی دولت حسن روحانی، میکروفن خبرنگار صداوسیما را به زمین زد و جز چند واکنش محدود اتفاق خاصی نیفتاد و او هم تا مدت‌ها به کارش ادامه داد.

هرچند خبرنگار رفسنجانی کمی با لحن تهاجمی سؤالش را مطرح می‌کند؛ اما با همه این‌ها فرماندار باید سعه صدر بیشتری به خرج می‌داد و با آرامش جلسه را پیش می‌برد. همین موضوع باعث شد ابتدا مدیرکل مطبوعات داخلی و سخنگوی دولت و تعداد دیگری از مدیران ارشد دولتی به این موضوع واکنش تندوتیزی نشان بدهند.

ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی، در واکنش به تهدید خبرنگار از سوی فرماندار سیرجان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «دهان خبرنگار می‌زنید؟ قرار بود مردم، ولی نعمت مسئولان باشند، خبرنگار هم صدای مردم است. گوش و چشم مردم.» سخنگوی دولت هم صبح امروز در واکنش به این اتفاق در حساب توئیترش نوشت: «دوران بدزبانی با خبرنگاران گذشته است؛ دولت مردمی؛ پاسخگو بودن و حفظ کرامت خبرنگاران از سوی دولت مردان ضروری است.»

به دنبال آن خانه مطبوعات استان کرمان هم ساعت ۲ بامداد دیروز یعنی کمتر از بیست وچهار ساعت از این اتفاق اطلاعیه‌ای منتشر کرد و گفت که تا حصول نتیجه پیگیر موضوع است. از آن طرف خبرنگاران هم شروع به نقل خاطرات مشترکشان از جلسه‌های این چنینی کردند. اینکه چنین رفتار‌هایی در جلسه‌هایی که مسئولان حضور دارند به یک رویه تبدیل شده است. بعد از این اتفاق وزیر کشور، علی اکبر پورمحمدی، سرپرست فرمانداری رفسنجان را برکنار کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->