پایان یک دهه اختلاف بر سر نفقه‌های معوقه با صلح و سازش درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مرگ صیاد فداکار پس از نجات یک مادر و دو فرزندش در سواحل بندرعباس + عکس

  • کد خبر: ۱۰۰۴۸۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
مرگ صیاد فداکار پس از نجات یک مادر و دو فرزندش در سواحل بندرعباس + عکس
حسین حیدری‌نژاد مرد جوانمرد اهل جاسک در ساحل سوروی بندرعباس پس از نجات یک مادر و ۲ کودکش از خطر غرق شدن، خود قربانی امواج دریا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مرد جاسکی در ساحل بندرعباس، خود را برای نجات جان یک خانواده به دریا زد، اما پس از نجات آن‌ها بدلیل شدت امواج و آبگرفتگی ریه‌هایش، جان خود را از دست داد.

در ساحل سورو مادر و دو فرزندش در معرض غرق شدن بودند که زنده یاد حسین حیدری‌نژاد ابتدا بچه‌ها را نجات داد و با وجود خستگی وقتی شاهد غرق شدن مادر بود بار دیگر به دریا زد و بانوی در حال غرق را نجات داد.

در پایان این تلاش، حسین حیدری‌نژاد متولد سال ۱۳۵۲  به دلیل آب گرفتگی ریه‌ها از آب دریا راهی بیمارستان شد که عملیات احیای وی ناکام ماند و جان خود را از دست داد.

مرگ صیاد فداکار پس از نجات یک مادر و دو فرزندش از دریا + عکس

روز تلخ حادثه

ساعت حدود ۳ بعدازظهر سه‌شنبه سوم اسفندماه، ناخدا به همراه همکارانش بر روی شناور صیادی در ساحل سورو مشغول فعالیت بود که ناگهان جیغ و فریاد‌های زن جوانی توجه اش را جلب کرد. او متوجه شد دو دختر بچه در  ۲۰ متری ساحل در حال غرق شدن هستند، دوان‌دوان خود را به محل رساند و شناکنان به سمت دختران حدود ۱۰ تا ۱۲ ساله در نزدیکی لنگرگاه رفت؛ اما مادر بی‌تاب و بی‌قرار، خود دل به دریا زد تا فرزندانش را نجات دهد، ولی شنا بلد نبود و در تلاطم دریا گرفتار شد.  

لحظات نفس‌گیری بود حسین موفق شد دو دختر را از غرق شدن نجات دهد و آن‌ها را به ساحل برساند. کوچک و بزرگ، پیر و جوان در ساحل نظاره‌گر این حادثه بودند، مرد فداکار بدون لحظه‌ای درنگ خود را به مادر دختران رساند، اما زن در حال غرق، از ترس تقلا می‌کرد، دست‌وپا می‌زد و سعی می‌کرد خود را به سطح آب برساند به همین علت نجات برای ناجی سخت کرده بود، حسین با تمام خستگی و باوجود اینکه توانش را از دست‌داده بود سعی کرد زن جوان را از آب بیرون بکشد و او را به نزدیک ساحل برساند، افراد حاضر به کمک آمدند.  

مرد دیگر رمقی برایش نمانده بود و در شلوغی و هیاهویی مکان و به دلیل آب‌گرفتگی ریه‌هایش بی‌هوش شد و بدن نیمه‌جانش در دریا فرورفت. مرد فداکار از دید همگان پنهان شد. جمعیت حاضر متوجه غرق شدن او نشدند و به خیال اینکه صیاد است حتماً خود را نجات داده است به کمک آن سه نفر رفتند که مسافر بودند. زن و ۳ دختر پس از بهبودی از محل دور شدند...

ناخدا بر روی آب

عبدالله نوری زاده پسرعمه مرحوم حیدری نژاد بابیان اینکه از حسین یک دختر ۷ ساله به نام زهرا به یادگار مانده است گفت: نیم ساعتی از حادثه گذشته  که بدن حسین بر روی آب قرار گرفته بود و عابران و همکارانش که فکر می‌کردند او خود را نجات داده و به خانه رفته است با دیدن او شوکه شدند، سریعاً او را از آب بیرون کشیدند و اورژانس را خبر کردند».

جدال دوروزه با مرگ

تیم اورژانس به محل رسیدند متوجه شدند حداقل ۴۵ دقیقه‌ای از غرق شدن او گذشته است، با احیا این مرد میانسال به زندگی بازگشت، ولی در بیمارستان مشخص شد او دچار مرگ مغزی شده است.

همسر و فرزند مرحوم، چند روزی برای دیدوبازدید از خانواده‌شان به جاسک رفته بودند و از این اتفاق خبری نداشتند تا اینکه به همسرش گفتیم حال حسین خوب نیست و او در بیمارستان متوجه موضوع شد، لحظات سختی بود، دو روز حسین با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کرد امید این را داشتیم که حالش بهبود یابد، ولی متأسفانه لحظه به لحظه وضعیت جسمانی‌اش بدتر می‌شد، حتی خانواده خود را آماده کرده بودند برای اهدا عضو که جان افراد دیگری نجات یابد، ولی او در عصر پنج‌شنبه گذشته ایست قلبی کرد».

خانه ابدی مرد فداکار

زنده‌یاد حسین حیدری نژاد که در آخرین لحظات توانسته بود همه اعضا خانواده غرق‌شده را از خطر مرگ حتمی نجات دهد عصر جمعه در آرامستان جاسک در کنار قبور خانواده و آشنایانش آرام گرفت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->