تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد قتل با چاقوی میوه خوری| حکم قصاص برای برادر دادستان صادر شد بازار کساد واحد‌های اقامتی مشهد، تحت تاثیر گرانی و کمبود بلیت‌های هواپیما و قطار! ماجرای مردی که زنش را در خیابان به قتل رساند کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی رمزگشایی از ۴۳ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخی از سؤالات دروس امتحانات نهایی حذف شد + جزئیات این فرآورده لاغری چربی‌سوز، غیرمجاز اعلام شد ایست قلبی راننده کامیون در مسیر فریمان- مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود درباره راهکارهای مدیریت اضطراب در خانه
سرخط خبرها

چرا وعده صبحانه را تکراری می‌خوریم؟

  • کد خبر: ۱۰۱۰۶۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
چرا وعده صبحانه را تکراری می‌خوریم؟
پژوهشگران در مطالعه جدیدی عادات غذایی افراد را بررسی و تأیید کرده اند که بسیاری از مردم صبحانه تکراری می‌خورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران در مطالعه جدیدی عادات غذایی افراد را بررسی و تأیید کرده اند که بسیاری از مردم صبحانه تکراری می‌خورند.
برای بسیاری از مردم صبحانه (که مهم‌ترین وعده غذایی روزانه در نظر گرفته می‌شود) کم هیجان‌ترین وعده غذایی است. انتخاب صبحانه بیشتر منعکس کننده لزوم سودمندی است. غذا‌های صبحانه معمولا ساده اند و آماده کردن و خوردنشان سریع و راحت است. از طرف دیگر، صبحانه به دلیل کالری‌ای که پس از یک شب استراحت برای مغز و بدن فراهم و به احیای آن‌ها کمک می‌کند، مهم در نظر گرفته می‌شود. زمانی که افراد صبحانه دل خواهشان را پیدا می‌کنند، معمولا هر روز همان را دنبال می‌کنند.

پژوهشگران به تازگی عادات غذایی روزانه هزاران فرد مورد مطالعه از ایالات متحده و فرانسه را ارزیابی کردند. نتایج نشان داد افراد مورد مطالعه به طور مکرر یک نوع غذا را برای صبحانه می‌خوردند و از انجام این کار خوش حال بودند. درمقابل، وقتی این افراد برای ناهار یا شام آماده بودند، انتظار تنوع بیشتری را داشتند و به دنبال تجربه لذت بخش تری از وعده‌های غذایی خود بودند.

چرا بسیاری از این افراد از اینکه هر روز صبح غذایی تکراری را می‌خوردند، راضی بودند؟ دانشمندان می‌گویند محرک‌های روانی، زیستی و فرهنگی به انتظارات ما از وعده‌های غذایی شکل می‌دهند و این عوامل و اشتیاق ما برای خوردن غذا، بسته به زمان روز متفاوت است.
در طول شبانه روز بدن ما از ریتم شبانه روزی پیروی می‌کند. تقریبا همه اشکال حیات از این چرخه‌های ۲۴ساعته پیروی می‌کنند. ریتم شبانه روزی تغییرات جسمی، ذهنی و رفتاری را کنترل می‌کند.

به عنوان مثال، یک برنامه خواب معمولی در انسان از ریتم‌های شبانه روزی وابسته به نور پیروی می‌کند. ده‌ها هزار نورون در مغز این ساعت زیستی را تنظیم می‌کنند تا هنگام شب که هوا تاریک است، احساس خواب آلودگی و هنگام روز که نور خورشید وجود دارد، احساس هشیاری کنیم.
عوامل فرهنگی در ایالات متحده و فرانسه ممکن است توضیح دهد که چرا مردم به دنبال تنوع کمتری در صبحانه خود هستند. به گفته پژوهشگران: «روش‌های کار سرمایه داری به بسیاری از مردم فرصت کمتری برای انتخاب، آماده کردن و مصرف صبحانه نسبت به ناهار یا شام می‌دهد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->