مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

بیانیه مغرضانه ۴ کشور عربی علیه ایران | سفر فرمانده ارشد سپاه به تنب بزرگ نقض حاکمیت امارات است!

  • کد خبر: ۱۰۱۷۰۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۵
  • ۱
بیانیه مغرضانه ۴ کشور عربی علیه ایران | سفر فرمانده ارشد سپاه به تنب بزرگ نقض حاکمیت امارات است!
کمیته چهارجانبه عربی ضمن مداخله در امور ایران، اتهامات و ادعاهای همیشگی خود را علیه این کشور تکرار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته چهارجانبه عربی، امروز (چهارشنبه)، در جلسه‌ای که در حاشیه نشست یکصد و پنجاه و هفتمین دوره شورای اتحادیه عرب در مقر این اتحادیه برگزار شد، به اتهام‌پراکنی علیه ایران پرداخت.

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی مصر «الشرق الاوسط»، عربستان سعودی ریاست این نشست را برعهده داشته و وزیران خارجه امارات عربی متحده، بحرین و مصر نیز در آن مشارکت داشته‌اند. کشورهای یادشده در بیانیه پایانی خود پس از این نشست، بدون اشاره به مداخله ابوظبی و ریاض در امور یمن، اتهامات همیشگی خود علیه ایران را تکرار و این کشور را به مداخله در امور کشورهای عربی متهم کردند.

چهار کشور مذکور همچنین در ادامه اتهام‌پراکنی‌های خود علیه ایران، این کشور را به حمایت از آنچه «گروه‌های تروریستی» خوانده شده، متهم کردند و با بیان اینکه ایران به توسعه برنامه موشک‌های بالستیک خود ادامه می‌دهد، مدعی شدند که ایران، حوثی‌های یمن را با موشک‌های خود مجهز می‌کند.

در بخش دیگری از این بیانیه ضمن طرح این ادعای ضمنی که ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای است، بر لزوم حمایت از تلاش‌هایی که مانع این امر می‌شود از جمله مذاکرات وین، تأکید شده است. کشورهای یادشده «بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک را یک نقطه در راستای تحقق امنیت و نه یک نقطه پایان» قلمداد کردند و در عین حال، خواستار تقویت نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تأسیسات هسته‌ای ایران و اقدام جدی در جهت دست‌یابی به یک «توافق طولانی‌تر و قوی‌تر» شدند.

کشورهای مذکور در حالی به مداخله در امور ایران و اظهارنظر درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور می‌پردازند که «عبدالعزیر بن سلمان» وزیر انرژی عربستان سعودی پیشتر در کنفرانسی در خصوص معادن به ذخایر اورانیوم موجود در این کشور اشاره کرده بود و خبر داده بود: «به دنبال توسعه برنامه اتمی خود هستیم و درباره این موضوع واقعا صریح خواهم بود. ما مقادیر زیادی اورانیوم داریم و باید از آن بهره‌برداری کنیم. از شرکاء جهت بهره‌برداری از این ذخایر و توسعه آن با بالاترین درجه شفافیت کمک خواهیم گرفت و برای استفاده کامل از آن به جنبه تجاری خواهیم رسید».

کمیته چهارجانبه عربی همچنین خواستار حل مسائل مربوط به امنیت منطقه از جمله برنامه موشکی ایران شد. این کمیته در بخش دیگری از این بیانیه ادعاهای همیشگی امارات درباره جزایر سه‌گانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی تکرار کرد و با اشاره به سفر اخیر سردار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جزیره تنب بزرگ و افتتاح فرودگاه «امام علی (ع)» در این جزیره، اظهارات مقامات ایرانی در این خصوص را «تحریک‌آمیز» و «نقض حاکمیت امارات» خواند.

این ادعا در خصوص جزایر سه‌گانه ایران در حالی مطرح شده است که وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همواره بر تعلق قطعی این جزایر به ایران تأکید کرده است. «سعید خطیب زاده»، شهریور ماه جاری، در واکنش به  بیانیه ۱۴۹ وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرده بود که جزایر سه گانه ابوموسی، تنب کوچک‌ و تنب بزرگ تعلق قطعی به ایران دارند و بیانیه‌های ملال‌آور و تکراری صادره در این خصوص تغییری در ایرانی بودن ابدی آنها ایجاد نخواهد کرد.

چهار کشور مذکور همچنین در بیانیه پایانی نشست خود ایران را به مداخله در امور بحرین، یمن و سوریه و حمایت از گروه‌هایی که تروریستی خوانده‌ شده‌اند، متهم کردند. در بخش دیگری از این بیانیه همچنین اتهاماتی علیه جنبش حزب‌الله لبنان مطرح شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
0
0
ما ایرانی ها به علت علاقه به خاندان پیامبر با عرب ها مماشات می‌کنیم. اما متاسفانه آنها همواره دست دوستی مارا پس زده وبه ما حمله نموده اند .ما نباید در برابر آنها فقط دفاع کنیم بلکه به شدت باید حمله نماییم .ما باید اگر از لحاظ حقوقی امکان داشته باشد نسبت به مالکیت بحرین اقدام کنیم ودولت انگلیس را از وضعیت نابسامان حکومت محمدرضا سواستفاده گر اعلام ‌نیم .پروپاگاندا در مورد اروند رود و دریای مکران که به اعتقاد من دریای ایران بهتر است چ ن تمامی ساحل شمالی آن ایران است.زودتر نامی می‌شود وجهان می‌پذیرد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->