فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

منصوریان اعتبارش را حراج نمی‌کند| با همه قوا مقابل استقلال

  • کد خبر: ۱۰۱۷۳۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۲
منصوریان اعتبارش را حراج نمی‌کند| با همه قوا مقابل استقلال
علیرضا منصوریان، سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان تاکید که تیمش با همه قوا مقابل استقلال بازی می‌کند تا ۳ امتیاز شیرین دیگر از بازی با مدعیان به دست آورد. منصوریان به دنبال اعتبار بخشیدن بیشتر به فوتبال آبادان است.

گروه ورش|شهرآرانیوز، علیرضا منصوریان هرگز نمی‌خواهد انگ فوتبال ناجوانمردانه برپیشانی‌اش بنشیند. به همین دلیل او مقابل پرسپولیس از تیمش فوتبال متفاوتی گرفت. منصوریان حالا قصد دارد مقابل استقلال نیز همان نمایش توفانی را تکرار کند. او می‌گوید: «ما فقط برای منافع خودمان و فوتبال آبادان بازی می‌کنیم. برای هیچ تیمی بازی نمی‌کنیم. مقابل استقلال که تیم سابق خودم بوده هم با همه قوا به میدان می‌رویم. آبروی فوتبال آبادان بیش از این‌ها است که ما بخواهیم با بازی برای دیگر تیم‌ها آن را کوچک کنیم. ما فقط یک منفعت داریم و آن فوتبال آبادان است. مطمئن باشید پرانگیزه‌تر از بازی با پرسپولیس، این بار مقابل استقلال به میدان خواهیم رفت.»

این اظهارات درحالی از سوی منصوریان به زبان آورده شده که شاید برخی تصور کنند سوابق استقلالی او باعث شود دربازی جمعه شب مقابل آبی‌های پایتخت نمایش متفاوتی نسبت به بازی با پرسپولیس داشته باشد و خودش را به آب و آتش نزند، اما منصوریان هرگز چنین نمی‌کند وبه دنبال فوتبال پاک و حوانمردانه است. منصوریان قصد دارد بار دیگر اعتبار خودش را در فوتبال ایران زنده کرده تا شاید دوباره سرمربی استقلال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->