نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: آماده توسعه دادن دیپلماسی شهری در کشورهای آسیای میانه هستیم

  • کد خبر: ۱۰۲۰۲۱
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۹
شهردار مشهد مقدس: آماده توسعه دادن دیپلماسی شهری در کشورهای آسیای میانه هستیم
شهردار مشهد مقدس گفت: در راستای تقویت سیاست همسایگی دولت و در چهارچوب دیپلماسی شهری، روابط مشهد را با تاجیکستان و پاکستان توسعه داده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهدمقدس در دیدار با سخنگوی وزارت خارجه در مشهد گفت: میز مشترک ایران، افغانستان، عراق، تاجیکستان و چین را در مشهد ایجاد کرده‌ایم که فعالیت‌های خوبی نیز در این چهارچوب انجام شده است.

وی در ادامه افزود: در حاشیه سفر به تاجیکستان و شرکت در مجمع شهرداران آسیایی دیدارها و گفت‌وگوهایی با شهرداران تاشکند، دوشنبه، وزیر گردشگری و جمعی دیگر از مقامات حاضر در این مجمع انجام شد که پس از اطلاع از ظرفیت‌های مشهد برای توسعه روابط دو جانبه اعلام آمادگی کرده‌اند.

سید عبدالله ارجائی از توسعه روابط مشهد با تاجیکستان و پاکستان در راستای تقویت همسایگی دولت در چهارچوب دیپلماسی شهری خبر داد و گفت: آمادگی داریم تا با همکاری وزارت خارجه فعالیت خود را در حوزه دیپلماسی شهری با شهرهای کشورهای همسایه به ویژه آسیای میانه گسترش دهیم.

شهردار مشهد افزود: شهرداری مشهد از معدود شهرداری‌هایی است که معاونت اقتصادی دارد که سعی شده از این طریق بروکراسی‌های موجود در مسیر سرمایه‌گذاری خارجی کاهش یافته و فرآیندهای سرمایه‌گذاری کوتاه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->