برگزیدگان جشن حافظ ۱۴۰۳ معرفی شدند | «در انتهای شب» درخشید! رونمایی از بخش کودکان و نوجوانان شبکه بین‌المللی معارف اهل‌بیت(ع) حامد وکیلی: برخلاف فیلم و سریال بزرگسال برای کار کودک هزینه‌ای نمی‌شود آمار فروش سینمای ایران در آبان ۱۴۰۳ | «زودپز» همچنان پرفروش تصویرگری، هنری فراتر از مرز‌ها و محدودیت‌هاست پرواز نستعلیق در «هوای چگونگی» | گزارشی از یک نمایشگاه خوشنویسی در نگارخانه آسمان ملیکا شریفی‌نیا خبر ازدواجش را منتشر کرد + عکس جشنواره تصویرگران مشهد افتتاح شد (۳ آذر ۱۴۰۳) فرزاد حسنی با «مسابقه بی‌سابقه» در راه تلویزیون «سیدمهدی سجادی» سرپرست بنیاد سینمایی فارابی شد «خماری» مهیار ساعدی گیشات را تکان داد | درباره فروش کم‌سابقه یک نمایش در مشهد کوتاه درباره «کیهان کلهر» به بهانه تولد ۶۱ سالگی‌اش «اسپایک لی» رئیس هیئت داوران جشنواره دریای سرخ عربستان شد «امیر جدیدی» با فیلم جدید حاتمی‌کیا در راه جشنواره فجر رونمایی از ۸۵ فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۵ شمارش معکوس برای تماشای «اکنون» آغاز شد + فیلم
سرخط خبرها

«شهربانو»؛ توشه راه آینده

  • کد خبر: ۱۰۲۱۲۳
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
«شهربانو»؛ توشه راه آینده
سعیده آل ابراهیم - روزنامه‌نگار

از زمانی که شروع به قلم زدن در شهربانو کرده‌ام، همیشه برایم راوی حس خوب، امید به زندگی، رونق، سرزندگی، بانوان شادمان، حس حیات و هزار و یک جور انرژی و احساس مثبت بوده و همچنان نیز است.

تصورش را بکن در میان انبوهی از خبر‌های تلخ و ناگوار که هرروز در جامعه خودمان یا آن سوی مرز‌ها در قاب تلفن‌های همراهمان می‌بینیم و می‌شنویم، با بانوانی هم‌کلام شوی که با همه مشکلات، پای کار ایستاده‌اند.

آن‌ها ذاتشان، یعنی حس مادرانگی اصیل، را بروز داده‌اند و نه‌تن‌ها به حال خوب خود بلکه به حال خوب زنان دیگر نیز فکر می‌کنند.

بار‌ها و بار‌ها به عنوان گزارشگر وارد دنیای بانوان کارآفرینی شدم که در کارگاه یا حتی در گوشه‌ای از خانه نقلی‌شان کسب‌وکاری راه انداخته و پای بانوان دیگر را هم به این کار باز کرده بودند که خروجی آن نه‌تن‌ها کسب درآمد بلکه عزت نفس و حس مفید بودنی بود که شاید بعضی از این زنان، سال‌ها از وجود چنین احساسی در درون خود بی‌خبر بودند.

بسیاری یا شاید بهتر است بگویم همه زنانی که در شهربانو سوژه روایت قصه‌هایمان شدند، یک روز طلایی در زندگی‌شان اید‌ه‌ای ناب به ذهنشان رسید و آن را عملی کردند یا به ته خط رسیدند.

باز هم برای دور بعدی شروع به مبارزه کردند. آن‌ها برایم به الگو تبدیل شده‌اند. از هر کدام یک جمله را همچون توشه راهی دراز در جیبم جا داده‌ام تا هرجا گرهی به کارم افتاد، با یک جمله انرژی ازدست‌رفته‌ام را بازگردانم و باز هم ادامه دهم و بدانم که هیچ‌چیزی محال نیست.

یادم می‌ماند که بانو سمانه احسانی‌نیا در حالی که سال‌ها از قطع نخاعش می‌گذشت به من گفت هنوز به پیشرفت علم امید دارد و می‌داند که روزی می‌تواند روی پا‌های خودش بایستد.

یادم می‌ماند بانو نادیا شایسته بعد از فوت ناگهانی همسرش و با وجود مخالفت‌ها کاری را که هیچ سررشته‌ای از آن نداشت دنبال کرد. یادم می‌ماند که بانو گلبهار حیاتی گفت زنان باید هنری برای روز‌های تنهایی‌شان پیدا کنند و .... خلاصه‌اش کنم. حرف‌هایی از جنس روایت‌های شهربانو به ادامه دنیا من و شما را خوش‌بین می‌کند.

همیشه به زنان موفق اطرافتان نگاه کنید. آن‌ها فرازوفرود‌های بسیاری را سپری کرده‌اند تا به اینجا رسیده‌اند. همیشه دلمان می‌خواست می‌توانستیم کمی آن‌ها را فارغ از قاب تلویزیون و آدم‌های دست‌نیافتنی ببینیم بلکه شاید به قول سهراب، اگر چشم‌هایمان را بشوییم، جور دیگر ببینیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->