برگزاری همایش ملی فقه و حکمرانی ۱۴۰۴، در مشهد بررسی هوش مصنوعی از لحاظ فقهی را دنبال می‌کنیم امام حسین (ع) نماد وحدت شیعه و سنی و الهام‌بخش آزادگان جهان است شیعه امام حسین (ع) حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: عشق به امام حسین‌ (ع) آدمی را عزیز می‌کند شرکت‌کننده قرقیزستانی مسابقات بین‌المللی قرآن: رسانه‌ها باید مسابقات بین‌المللی قرآن ایران را به جهان معرفی کنند برگزاری اجتماع بزرگ منتظران در عرصه میدان شهدای مشهد(۲۶ بهمن ۱۴۰۳) سالانه حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر خارجی به حرم مطهر امام رضا (ع) مشرف می‌شوند استقبال ۱۰۲ هزار نفر از طرح بین‌المللی «من قرآن را دوست دارم» تشریح برنامه‌های بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه در ایام ولادت امام سجاد(ع) قرآن منسوب به‌دست‌خط مبارک امام حسین(ع) در گنجینه رضوی آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود شرکت‌کننده یمنی در مسابقات بین‌المللی قرآن: اگر واژه‌ای بالاتر از زیبایی سراغ داشتم، آن را برای ایران به کار می‌بردم شرکت‌کننده تونسی در مسابقات بین‌المللی قرآن: برگزاری مسابقات در مشهد، خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت غزاله سهیلی‌زاده: موفقیتم در مسابقات قرآن را مرهون عنایت امام‌رضا (ع) هستم ۵ درصد سهمیه حج ایران به عوامل اجرایی اختصاص دارد شناسایی ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور لزوم نظارت جدی بر قرارداد خودروهای ایثارگران اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد امام‌حسین(ع) در حرم مطهر رضوی نگاهی به آثار سینمایی مرتبط با انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در چهل و سومین جشنواره فجر
سرخط خبرها

ظهور منجی، مسئله جهانی

  • کد خبر: ۱۰۲۵۷۲
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴
ظهور منجی، مسئله جهانی
حجت الاسلام سیدعبدالهادی مرتضوی - استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان

ظهور منجی مسئله‌ای جهانی است و تمام ادیان و مذاهب به نوعی منتظر ظهور یک تسلی دهنده هستند. در جهان اسلام هیچ مذهبی نیست که به موعود اعتقاد نداشته باشد و تمام مذاهب اسلامی در چارچوب خاصی مهدویت را می‌پذیرند.

شیعه نیز همراه تمام ادیان به ظهور منجی اعتقاد دارد؛ همان طور که بسیاری از اهل سنت اعتقاد دارند که منجی عالم بشریت، مردی از نسل آخرین پیام آور صلح و دوستی است که وعده حاکمیت دین بر پهنه هستی را تحقق می‌بخشد.

از نکات درخورتوجه درباره موعود اسلام این است که اول: موعود منتظر از سلاله انبیا و در امتداد مسیر خلافت الهی است: «انی جاعل فی الارض خلیفه» (سوره بقره آیه ۳۰). دوم: هم اکنون زنده است و بستر فیض و رزق جهان هستی است: «بیمنه رزق الوری» و سوم: متعلق به قوم و مذهب خاصی نیست، بلکه همچون بارانی است که بر همگان می‌بارد و پدری دلسوز و مهربان است که مایه آرامش بشریت است؛ چنان که خود آن حضرت فرمود: «و انی امان لاهل الارض کما ان النجوم امان لاهل السماء»: من مایه آرامش و امنیت زمینیان هستم، همان گونه که ستارگان آسمان باعث امنیت آسمانیان هستند.»

نیمه شعبان عید بشریت است؛ البته جهان اسلام وظیفه مهمی در معرفی چهره رحمانی حضرت حجت (عج) به دنیا دارد. تک تک ما باید مثل آن حضرت، مایه آرامش و امنیت بندگان خداوند متعال باشیم. تمام افراد باید مواظب قلم و بیان خود باشند تا خواسته یا ناخواسته مطلب ناحقی را القا نکنند.

امروز چشم جهان به بیان و قلم شیعه دوخته شده است؛ چون تبلیغات مسموم دشمنان، موجب نگرانی سیل مشتاقان معارف قرآن و اهل بیت (ع) شده است.

همگان باید با قلم، بیان، مال و جان خود، آتش نفرتی را که در بخش‌هایی از جهان اسلام برافروخته شده است، خاموش کنند. علما و دانشمندان جهان اسلام برای تحقق جامعه مهدوی باید در خط مقدم نشر معارف اهل بیت (ع) قرار بگیرند.

مردم باید پیام حق را یاری دهند تا پیروز شود؛ همچنان که صبر و کوشش و عقلانیت خوبان موجب پیروزی انبیای الهی بر بدخواهان شد، لذا بیاییم با همه وجود، حول محور ثقلین برای تحقق جامعه مهدوی که نهایت آمال و آرزوی تمام خوبان جهان هستی است، تلاش کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->