انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

نحوه دریافت کارت المثنی پایان خدمت سربازی + شرایط

  • کد خبر: ۱۰۲۹۸۱
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۹
نحوه دریافت کارت المثنی پایان خدمت سربازی + شرایط
برای دریافت المثنی این نوع از کارت‌ها باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ مراجعه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از این مدارک کارت معافیت یا پایان خدمت کارکنان نیرو‌های مسلح است که افراد به دلایل متعدد از جمله بازنشستگی، بازخرید خدمت، مستعفی، اخراجی یا پایان خدمت از انجام آن رها شدند.
در این بین هستند افرادی که کارت‌های مربوط به این موضوع را گم کرده و با دردسری تازه مواجه شدند، اما مدارکی برای دریافت درخواست المثنی کارت معافیت یا پایان خدمت کارکنان نیرو‌های مسلح که از خدمت رها شده‌اند، اعلام می‌شود تا هموطنان برای این موضوع به راحتی اقدام کنند و نگران آن نباشند.

برای دریافت المثنی این نوع از کارت‌ها باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ مراجعه کرد، کارکنان نیرو‌های مسلح که تا کنون شاغل و در حال خدمت هستند باید به یگان خدمتی خود مراجعه کنند.
برای دریافت مدارک مورد نظر کارت المثنی معافیت یا پایان خدمت ابتدا باید فرم‌های درخواست المثنی را از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی تحویل گرفت و تکمیل کرد.

همچنین برای این منظور اصل شناسنامه عکس دار فرد، اصل کارت ملی، اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی مربوطه، تصویر بیومتریک که در دفتر پلیس +۱۰ از متقاضیان گرفته خواهد شد و همچنین تصویر یا کپی کارت قبلی که مفقود شده در صورت وجود باید تحویل متصدی امر داده شود.

اگر کارت بنا به دلایلی سوخته یا از بین رفته باشد باید لاشه کارت خود را به متصدی دفاتر خدمات انتظامی تحویل دهید.

در صورت آماده سازی این مدارک و مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی می‌توانید کارت المثنی معافیت یا پایان خدمت خود را پس از چند روز دریافت کنید.

اما هموطنانی که خارج از کشور هستند و به این مشکل دچار شدند، می‌‎توانند در دو مرحله برای دریافت المثنی این کارت اقدام کنند.

ابتدا باید با مراجعه به سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت و تایید فرم تعهد و ارسال مدارک از طریق سفارت به وزارت امور خارجه اقدام کنند تا با هماهنگی به عمل آمده کارت از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی صادر و از طریق وزرات امور خارجه به کشور مقصد ارسال شود.

در ادامه پس از تأیید فرم تعهد توسط سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامت به همراه سایر مدارک مورد نیاز، پدر و مادر و یا وکیل قانونی مشمول به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی در داخل کشور مراجعه کنند.

 افراد باید توجه داشته باشند که واریز مبالغی که برای انجام این اقدامات باید پرداخت شود از طریق اینترنت، عابربانک و فیش واریزی بانک به هیچ عنوان قابل قبول نیست و پرداخت هر وجهی فقط در محل دفاتر خدمات الکترونیک نیروی انتظامی قابل قبول است و غیر از این روش نباید هیچ پولی بابت انجام این کار توسط هموطنان پرداخت شود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->