سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را بکند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

درخواست آمریکا از اسرائیل | جایگزینی برای توافق هسته‌ای با ایران ارائه کنید

  • کد خبر: ۱۰۳۴۰۹
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
درخواست آمریکا از اسرائیل | جایگزینی برای توافق هسته‌ای با ایران ارائه کنید
وبگاه خبری آمریکایی گزارش داد، وزیر خارجه این کشور از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواسته جایگزین خود برای توافق هسته‌ای با ایران را ارائه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه خبری «آکسیوس» به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا و یک مقام اسرائیلی گزارش داد که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده از «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات اسرائیلی خواسته که جایگزین خود برای یک توافق هسته‌ای با ایران که غنی‌سازی اورانیوم تهران را محدود می‌کند، ارائه کنند.

به ادعای این وبگاه آمریکایی، رژیم صهیونیستی همراه با متحدان عرب خود در منطقه مخالف بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای است. طبق این گزارش، مقام‌‌های اسرائیلی و آمریکایی مذکور گفتند که ایران موضوع محوری دیدار روز یکشنبه بلینکن و بنت بود، اما صرف‌نظر از اختلاف نظر، بحث متشنج نبود.

به نوشته آکسیوس، بلینکن از بنت خواسته که جایگزین خود را برای توافق هسته‌ای و اینکه چگونه ایران را از دستیابی به توانایی سلاح اتمی باز می‌دارد، ارائه دهد، در حالی که ادعا شده سرعت فعلی غنی‌سازی ایران به این کشور اجازه می‌دهد ظرف چند هفته به این توانایی دست یابد.

مقام‌های اسرائیلی گفتند که بنت به بلینکن گفته که می‌توان مانع ایران از حرکت به سمت غنی‌سازی اورانیوم تا سطح نظامی ۹۰ درصد شد، در صورتی که تهران بداند ایالات متحده و کشورهای اروپایی تحریم‌ها را به سطحی که علیه روسیه اعمال کرده‌اند، افزایش خواهند داد.

طبق این گزارش، بنت همچنین به بلینکن گفت که توافق هسته‌ای تنها برای چند سال یک راه‌حل «سطحی و موقتی» خواهد بود و در عین حال میلیاردها دلار به ایران می‌دهد که بتواند از آن برای «فعالیت‌های بد منطقه‌ای و تسلیح نیروهای نیابتی‌اش» استفاده کند. به گفته یک مقام ارشد صهیونیست، بنت به بلینکن گفت: این ما هستیم که باید بعداً اینجا در منطقه با آن روبرو شویم.

به گزارش این رسانه آمریکایی، «مساله توافق (هسته‌ای با) ایران یک روز بعد از این گفت‌وگو در اجلاس نقب در سرزمین‌های اشغالی هم مطرح شد. دو مقام ارشد اسرائیلی گفتند که همتایان مصری، مغربی، اماراتی و بحرینی یائیر لاپید وزیر امور خارجه (رژیم صهیونیستی)، نگرانی‌های خود را در مورد توافق هسته‌ای و پیامدهای منطقه‌ای آن مطرح و تاکید کردند که مخالف حذف سپاه پاسداران از فهرست سیاه سازمان‌های تروریستی خارجی (آمریکا) توسط دولت بایدن هستند».

طبق گزارش‌ها همچنین نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه (دیشب) علیه ایران و عملیات‌های اخیر مقاومت رایزنی کردند. رایزنی ضد ایرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس‌جمهور آمریکا در حالی انجام شد که عصر روز گذشته (به وقت تهران) واشنگتن تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد.

این اقدامات در حالی است که آمریکا مدعی است قصد دارد برجام را از طریق بازگشت به آن احیا کند اما تاکنون از انجام اقدامات لازم برای عمل به تعهدات واشنگتن خودداری کرده است. رژیم صهیونیستی و واشنگتن در ماه‌های گذشته همکاری علیه ایران را در دستور کار قرار داده‌اند.

بعد از روی کار آمدن نفتالی بنت به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخی منابع خبری گزارش داده بودند کابینه جدید رژیم صهیونیستی قصد دارد بر خلاف کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق این رژیم از علنی کردن اختلافات با آمریکا در خصوص ایران بپرهیزد. پایگاه آکسیوس به نقل از مقام‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده بود تل‌آویو قصد دارد از طریق دیپلماسی بر رویکرد دولت آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اعمال نفوذ کند.

این در حالی است که گروه دیگری از تحلیلگران، اختلافات ابراز شده از سوی مقام‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص ایران را بخشی از تقسیم کار میان دو طرف در راستای بازی «پلیس خوب-پلیس بد» برای گرفتن امتیازات حداکثری از ایران در مذاکرات هسته‌ای می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->