جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست آمریکا از اسرائیل | جایگزینی برای توافق هسته‌ای با ایران ارائه کنید

  • کد خبر: ۱۰۳۴۰۹
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
درخواست آمریکا از اسرائیل | جایگزینی برای توافق هسته‌ای با ایران ارائه کنید
وبگاه خبری آمریکایی گزارش داد، وزیر خارجه این کشور از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواسته جایگزین خود برای توافق هسته‌ای با ایران را ارائه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه خبری «آکسیوس» به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا و یک مقام اسرائیلی گزارش داد که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده از «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات اسرائیلی خواسته که جایگزین خود برای یک توافق هسته‌ای با ایران که غنی‌سازی اورانیوم تهران را محدود می‌کند، ارائه کنند.

به ادعای این وبگاه آمریکایی، رژیم صهیونیستی همراه با متحدان عرب خود در منطقه مخالف بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای است. طبق این گزارش، مقام‌‌های اسرائیلی و آمریکایی مذکور گفتند که ایران موضوع محوری دیدار روز یکشنبه بلینکن و بنت بود، اما صرف‌نظر از اختلاف نظر، بحث متشنج نبود.

به نوشته آکسیوس، بلینکن از بنت خواسته که جایگزین خود را برای توافق هسته‌ای و اینکه چگونه ایران را از دستیابی به توانایی سلاح اتمی باز می‌دارد، ارائه دهد، در حالی که ادعا شده سرعت فعلی غنی‌سازی ایران به این کشور اجازه می‌دهد ظرف چند هفته به این توانایی دست یابد.

مقام‌های اسرائیلی گفتند که بنت به بلینکن گفته که می‌توان مانع ایران از حرکت به سمت غنی‌سازی اورانیوم تا سطح نظامی ۹۰ درصد شد، در صورتی که تهران بداند ایالات متحده و کشورهای اروپایی تحریم‌ها را به سطحی که علیه روسیه اعمال کرده‌اند، افزایش خواهند داد.

طبق این گزارش، بنت همچنین به بلینکن گفت که توافق هسته‌ای تنها برای چند سال یک راه‌حل «سطحی و موقتی» خواهد بود و در عین حال میلیاردها دلار به ایران می‌دهد که بتواند از آن برای «فعالیت‌های بد منطقه‌ای و تسلیح نیروهای نیابتی‌اش» استفاده کند. به گفته یک مقام ارشد صهیونیست، بنت به بلینکن گفت: این ما هستیم که باید بعداً اینجا در منطقه با آن روبرو شویم.

به گزارش این رسانه آمریکایی، «مساله توافق (هسته‌ای با) ایران یک روز بعد از این گفت‌وگو در اجلاس نقب در سرزمین‌های اشغالی هم مطرح شد. دو مقام ارشد اسرائیلی گفتند که همتایان مصری، مغربی، اماراتی و بحرینی یائیر لاپید وزیر امور خارجه (رژیم صهیونیستی)، نگرانی‌های خود را در مورد توافق هسته‌ای و پیامدهای منطقه‌ای آن مطرح و تاکید کردند که مخالف حذف سپاه پاسداران از فهرست سیاه سازمان‌های تروریستی خارجی (آمریکا) توسط دولت بایدن هستند».

طبق گزارش‌ها همچنین نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه (دیشب) علیه ایران و عملیات‌های اخیر مقاومت رایزنی کردند. رایزنی ضد ایرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس‌جمهور آمریکا در حالی انجام شد که عصر روز گذشته (به وقت تهران) واشنگتن تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد.

این اقدامات در حالی است که آمریکا مدعی است قصد دارد برجام را از طریق بازگشت به آن احیا کند اما تاکنون از انجام اقدامات لازم برای عمل به تعهدات واشنگتن خودداری کرده است. رژیم صهیونیستی و واشنگتن در ماه‌های گذشته همکاری علیه ایران را در دستور کار قرار داده‌اند.

بعد از روی کار آمدن نفتالی بنت به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخی منابع خبری گزارش داده بودند کابینه جدید رژیم صهیونیستی قصد دارد بر خلاف کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق این رژیم از علنی کردن اختلافات با آمریکا در خصوص ایران بپرهیزد. پایگاه آکسیوس به نقل از مقام‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده بود تل‌آویو قصد دارد از طریق دیپلماسی بر رویکرد دولت آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اعمال نفوذ کند.

این در حالی است که گروه دیگری از تحلیلگران، اختلافات ابراز شده از سوی مقام‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص ایران را بخشی از تقسیم کار میان دو طرف در راستای بازی «پلیس خوب-پلیس بد» برای گرفتن امتیازات حداکثری از ایران در مذاکرات هسته‌ای می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->