روایت تصویری تاریخ قاجار در نشریه تخصصی «عکاس‌باشی» «دراماتورژ» اثر نویسنده مشهدی، برترین نمایش‌نامه جشنواره تئاتر سمنان شد درگذشت «اندی پیلی» آهنگساز باب اسفنجی فیلم مستند آمستردام (ایدفا) برگزیدگانش را معرفی کرد «آهنگ سرگذشت» دوباره منتشر شد | کتابی درباره «فهیمه اکبر» بانوی خدمتگزار فرهنگ رقابت ۲۸۵ فیلم در اسکار ۲۰۲۵ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد
سرخط خبرها

طلوع در مشهد غروب در منا

  • کد خبر: ۱۰۴۳۶۳
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
طلوع در مشهد غروب در منا
یادی از شهیدمحسن حاجی‌حسنی‌کارگر قاری مشهدی که در سرزمین حجاز آسمانی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهیدمحسن حاجی‌حسنی‌کارگر یکی از شهدای مظلوم حادثه منا و از قاریان ممتاز کشور و افتخار ما مشهدی‌ها بوده و هست که زائران و مجاوران امام مهربانی‌ها صدای دل‌نشین او را هنگام اذان صبح و نیز زائران
بیت‌ا... الحرام تلاوت‌های ملکوتی‌اش را از یاد نمی‌برند. در ماه مبارک رمضان، ماه نزول کلام وحی، نیم‌نگاهی به ابعاد شخصیتی این شهید گران‌قدر می‌اندازیم.

آقامحسن سال۱۳۶۷ در جوار حرم امام رضا (ع) به دنیا آمد. او از همان کودکی با حمایت و تشویق‌های پدر و مادر و با کمک دو برادر بزرگ‌ترش به جلسه‌های قرآن راه پیدا کرد. در همان جلسه اول سوره کوثر را که از قبل تمرین کرده بود، تلاوت کرد و از استاد آن جلسه نوار کاستی که پشت جلد آن عکس استاد شحات بود، هدیه گرفت. محسن با گوش‌دادن به آن نوار کاست که صوت‌های استاد شحات انور بود، به قرآن بیشتر علاقه‌مند شد و با انگیزه بیشتری به یادگیری قرآن پرداخت.

مصطفی، برادر بزرگ‌تر محسن که از استادان قرآن در مشهد است، همواره او را راهنمایی می‌کرد و به او روحیه می‌داد، تا اینکه در سال ۱۳۸۱، درست زمانی که چهارده‌ساله بود، اولین‌بار در مسابقات قرآن شرکت کرد و در مرحله کشوری مسابقات قرآن شکوفه‌ها رتبه اول رشته قرائت را به دست آورد و در همان سال به‌عنوان نماینده ایران در مسابقات قرآن عربستان شرکت کرد، اما بعد از آن تا سال ۱۳۹۳ دیگر در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکرد. زیرا معتقد بود مسابقات قرآن قاری را رشد نمی‌دهد و به‌جای اینکه قاری‌پرور باشد، قاری‌سوز است.

محسن سال ۱۳۹۳ در سی‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد و موفق شد پس از نماینده استان یزد، حسن دانش، مقام دوم را به دست آورد. نزدیک به سه ماه بعد، به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در پنجاه‌وهفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم مالزی نیز با تلاوتی شایسته، موفق به احراز رتبه نخست شد.

محسن حاجی‌حسنی‌کارگر دوم مهر۱۳۹۴ در حادثه منا که به‌دلیل ازدحام جمعیت در یکی از مسیر‌های حرکت حاجیان به سمت جمرات رخ داد، به شهادت رسید. به پاس تلاوت‌های شهیدحاجی‌حسنی‌کارگر در حرم مطهر امام رضا (ع)، سرانجام پیکرش در صحن جمهوری حرم آرام گرفت.
پس از شهادت شهید حسنی‌کارگر محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، با خانواده این شهید دیدار کرد.

محمود شحات‌انور، فرزند استاد شحات محمد انور، نیز در صفحه اینستاگرامش این‌طور نوشت: مسئول این صفحه به همه محبان و خانواده قاری قرآن محسن حاجی‌حسنی، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی که چند روز پیش شهید شده است، تسلیت می‌گوید. از خداوند می‌خواهم ایشان را قرین رحمت خود قرار دهد. ما به سوی پروردگار رجعت خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->