پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است
سرخط خبرها

پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در ۱۳ منطقه مشهد برگزار می‌شود+ آدرس مکان‌ها

  • کد خبر: ۱۰۴۵۳۵
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در ۱۳ منطقه مشهد برگزار می‌شود+ آدرس مکان‌ها
پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد پس دو سال وقفه، با هدف دسترسی بیشتر شهروندان، در ۱۳ منطقه شهری مشهد گشایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حجت مجیدی بیلندی، دبیر اجرایی پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اتحادیه قرآن وعترت خراسان رضوی ۴۰۰ تشکل مردمی دارد که فعالیت‌های قرآنی را بر عهده دارند و در کنار آن ۳ هزار و ۷۰۰ جلسه قرآنی مردمی شناسنامه‌دار در حال برپایی محافل قرآنی هستند؛ در حال حاضر پنج هزار فعال قرآنی در سطح استان حضور دارند که تمامی فعالیت‌های قرآنی استان را این تشکل‌های مردم نهاد انجام می‌دهند.

حجت‌الاسلام مجیدی درباره برگزاری نمایشگاه قرآن وعترت مشهد پس از وقفه‌ای دو ساله گفت: پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد با برپایی ۲۰۰ غرفه در مناطق مختلف شهری تا ۳۰ فروردین ماه در مشهد دایر است.

وی با بیان اینکه علاقمندان می‌توانند از ساعت ۱۸ تا ۲۲:۳۰ از نمایشگاه قرآن و عترت در مناطق مختلف مشهد بازدید کنند ادامه داد:با توجه به دو سال وقفه برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در مشهد به دلیل کرونا، تصمیم گرفتیم نمایشگاه را به‌صورت منطقه‌ای برگزار کنیم.

حجت الاسلام مجیدی بیلندی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ و در گام دوم انقلاب، موسسات قرآنی باید به سمت گام دوم انقلاب حرکت کنند و نمایشگاه قرآن و عترت فرصت مناسبی برای شناسایی خلاقیت و ظرفیت‌های جدید در این مسیر است.

دبیر اجرایی پانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد خاطرنشان کرد: نمایشگاه قرآن وعترت در ۱۳ مجموعه از فضا‌های شهری با حضور ۱۵۰ فعال قرآنی برگزار می‌شود. از سوی دیگر برای هر منطقه ۱۰ غرفه پیش‌بینی شد که در مجموع ۱۳۰ غرفه را شامل می‌شود که به علت استقبال تعداد آن‌ها به ۲۰۰ غرفه افزایش یافت.

وی افزود: این ۱۳ نقطه شامل بوستان بخارایی در منطقه احمدآباد، پارک حجاب واقع در هدایت ۴۵، بوستان بهار در منطقه خواجه ربیع خیابان شهید ناصری، بوستان ارم واقع در پنج تن ۴۵، بوستان گل‌آرا در گلشهر ۵۷، بوستان نصرت در شهرک شهید رجایی، بلوار حر ۲/۲، بوستان بانوان در میدان ثامن، بوستان کوهسنگی، بوستان وفا در میدان دلاوران، بوستان نیلوفر آبی در قاسم‌آباد، ضلع غربی بوستان ملت، آرامگاه فردوسی و در منطقه ثامن تقاطع نواب و شارستان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->