پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها
مراسم بهترین های فوتبال آسیا؛

اکرم عفیف مرد سال فوتبال آسیا شد

  • کد خبر: ۱۰۵۴۰
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
اکرم عفیف مرد سال فوتبال آسیا شد
اکرم عفیف با پیشی گرفتن از علیرضا بیرانوند، مرد سال فوتبال آسیا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در نخستین روزهای ماه دسامبر، مهم ترین اتفاق فوتبال آسیا مراسم برترین های سال 2019 این قاره است که در زمینه های مختلفی جوایز به نفرات برنده اهدا می شود.

جایزه الماس آسیا اولین جایزه ای است که به عبدالله پاهانگ پادشاه مالزی رسید که نقش زیادی در گستردگی فوتبال در این کشور داشته است و این جایزه را از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد. این جایزه تنها جایزه ای در این مراسم است که نامزدهای مختلف ندارد و به صورت مستقیم از طرف پنل AFC انتخاب می شود.

فدراسیون فوتبال گوام به عنوان بهترین فدراسیون سال در بخش (آینده‌نگری) انتخاب شد.

فدراسیون فوتبال هنگ‌کنگ به عنوان بهترین فدراسیون سال در بخش (توسعه) انتخاب شد.

فدراسیون فوتبال ژاپن به عنوان بهترین فدراسیون سال در بخش (الهام‌بخش) انتخاب شد.

جایزه بهترین مربی زن سال به تاکاکورا از ژاپن رسید. کتابون خسرویار از ایران در این بخش نامزد بود.

چانگ یونگ از کره جنوبی هم بهترین مربی مرد سال شد.

توموکی ایشیکاوا از ژاپن بهترین بازیکن فوتسال شد. جایزه این بازیکن را مهدی تاج اهدا کرد.

سون هیونگ مین هم بهترین لژیونر آسیا شد. آزمون هم در این بخش نامزد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->