آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ۴۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد داریم که برخی شان مشکلاتی دارند که با پیگیری برطرف خواهد شد، اظهار کرد: برخی خانوادهها به درآمد فرزندشان برای ادامه زندگی نیاز دارند؛ بنابراین با مدیریت علمی ریاست جمهور توافق شد که کار و تحصیل در کنار هم باشد و استارت آپهای دانش آموزی شکل بگیرد که برایشان درآمدزا باشد.
علی آقامحمدی در جلسه شورای هماهنگی محلات کم برخوردار مشهد که به بررسی مشکلات و نیازهای محلات کم برخوردار پرداخته شد، افزود: امیدواریم همان طور که میگویند تبریز شهری بدون متکدی است، در آینده نزدیک نیز گفته شود که مشهد شهری است که در آن نیازمند وجود ندارد. امکانات کشور به ما این اجازه را میدهد که مشکلات را حل کنیم، اما نیازمند نظم هستیم.
وی با بیان اینکه هماهنگی نهادها برای برطرف کردن نیازهای اساسی جامعه لازم است، بیان کرد: تغذیه و پوشاک، آموزش و تحصیلات، مسکن، اشتغال، بهداشت و سلامت، ورزش و تفریحات و در آخر علوم فرهنگی و مذهبی هفت مسئلهای است که باید آنها را در محلاتی که کم برخوردارتر هستند، تحقق ببخشیم.
آقامحمدی با اشاره به اینکه طبق تفاهم نامه با بیمه سلامت، باید همه افراد در ۲۲۰۰ محله کم برخوردار سراسر کشور تا پایان خرداد بیمه شوند، اضافه کرد: مسئله دیگر درباره کسانی است که بیمه سلامت دارند، اما بعضی خدمات زیر پوشش بیمه نیست. برای تأمین نسخه بیماریهای پرهزینه، هلال احمر و بیمه سلامت وارد کار شده اند.
علیرضا رمزی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی، نیز در این نشست بیان کرد: در محله شهرک شهیدرجایی ۱۰ هزارو ۵۱۲ بیمه شده زیرپوشش هشت پزشک خانواده هستند و در منطقه سیدی ۶ هزارو ۳۷۱ بیمه شده زیرپوشش چهار پزشک خانواده قرار دارند.
یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، نیز در این نشست با اشاره به اینکه در استان مشکلی در حوزه اجرای طرح و برنامهها نداریم، گفت: موضوع مهم، حمایت و هدایتهای کلان است که از مسئولان کشوری توقع داریم. بقیه اقدامات را از لحاظ پیاده سازی و هماهنگ سازی دستگاهها انجام میدهیم. امیدواریم کار سرعت، گستره و عمق بیشتری در همه بخشها پیدا کند.