سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران نمایندگان بنیاد بیل گیتس با رئیس هلال‌احمر طالبان دیدار کردند کاظمی قمی: اولویت ما توسعه روابط ریلی ایران و افغانستان است
سرخط خبرها

پیرهادی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: اکثریت مجلس با طرح سازمان ملی مهاجرت موافقت خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۰۵۵۵۵
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
پیرهادی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: اکثریت مجلس با طرح سازمان ملی مهاجرت موافقت خواهد کرد
عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است که اکثریت مجلس با طرح ایجاد سازمان ملی مهاجرت که مورد تأکید رئیس‌جمهور است، موافقت خواهند کرد.

فریبا قلی‌زاده | شهرآرانیوز؛ محسن پیرهادی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت‌رئیسه مجلس، در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره واکنش مجلس به طرح تشکیل شورای ملی مهاجران گفت: لايحه تأسيس سازمان ملی مهاجرت براساس نيازهای كشور، تأمين منافع و امنيت ملی تهيه و تدوين شده است. براساس اين ضرورت هم كليات لايحه در نشست قبلی مجلس یعنی در تاریخ ۲۷ فروردين در كميسيون شوراها و امور داخلی كشور تصويب شد و جزئيات لايحه نیز قرار است به‌زودی در نشست‌های آینده كميسيون بررسی شود.

عزم دولت و مجلس برای سامان‌دهی مباحث مهاجران و اتباع خارجی جدی است

پیرهادی ادامه داد: با‌توجه‌به اهميت موضوع و وجود خلأهای قانونی و اجرايی در مقوله مهاجران، عزم دولت و مجلس برای سامان‌دهی مباحث مهاجران و اتباع خارجی جدی است. به‌نظر می‌رسد اكثريت مجلس با ايده دولت يعنی ايجاد سازمان ملی مهاجرت كه مورد تأكيد رئيس‌جمهور محترم هم قرار گرفته است، همراهی خواهند كرد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس هدف از تأسيس اين سازمان را به‌روزرسانی و ايجاد انسجام مديريتی و كاهش تداخل و موازی‌كاری‌ها در امور اتباع خارجی دانست و تأکید کرد: در كنار اين مهم می‌توان از طريق رفع مشكلات موجود از قابليت‌ها و ظرفیت‌های اتباع خارجی هم بهره گرفت.

این طرح حضور اتباع خارجی را در كشور شفاف می‌کند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از نكات قوت این طرح كه ضرورت پرداخت به امور مهاجران را عيان می‌كند، تعيين و تعريف واژگانی مانند مهاجر، پناهجو و پناهنده و آواره است. با تفكيک و تعريف واژه‌هايی مقل مهاجر، پناهجو، پناهنده و آواره در يک متن قانونی، نخستين‌بار مرزبندی‌های دقيق و درستی ميان اين چهار دسته صورت می‌گيرد و چگونگی حضور اتباع خارجی در كشور را شفاف می‌کند و منطبق با قانون مشخص هر يک دسته‌بندی می‌شوند.

او در ادامه خاطرنشان کرد: با تعيين و دسته‌بندی قانونی و حقوقی اتباع خارجی تكليف دستگاه‌های مربوط برای رویارویی با آنان و مسائل و موضوعاتشان پيش‌بينی‌پذیر و مشخص می‌شود. همچنين، ذيل اين دسته‌بندی می‌توان بسياری از مشكلات و آسيب‌هايی را كه به‌دلیل ورود جمعی از اتباع خارجی در برخی نقاط كشور به‌ويژه شهرهای مرزی وجود دارد، به ميزان چشمگیری مديريت و رفع كرد.

گفتنی است، طرح تأسیس سازمان ملی مهاجرت به‌دنبال آن است که وضعیت حضور مهاجران و اتباع خارجی را در کشور سامان دهد و با اعطای اقامت به مهاجران کشورهای مختلف، زمینه را‌‌‌‌‌‌‌‌ برای استفاده و جذب سرمایه آن‌ها در کشور فراهم کند.

همچنین، در صورتی که مجلس شورای اسلامی این طرح را تصویب و شورای نگهبان آن را تأیید کند، بخش زیادی از مشکلات مهاجران افغانستانی که بیش از چهار دهه است در ایران زندگی می‌کنند، حل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->