افزایش ۵۰ درصدی قیمت بلیط قطار شامل اتباع خارجی ساکن ایران نمی‌شود! نگاهی به وضعیت کامیون‌های ایرانی حامل سوخت عراقی در مرز دوغارون توضیحات مقام طالبان درباره زمان توزیع شناسنامه الکترونیکی در تهران + مدارک موردنیاز آخرین اخبار از فصل سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان + فیلم و عکس جای خالی دختران | نتیجه کنکور پسرانه افغانستان اعلام شد ۲۵۰۰ مغازه فروش قطعات خودرو در آتش‌سوزی قندهار از بین رفت کمک‌های بشردوستانه ایران به سیل‌زدگان ننگرهار رسید پلیس ترکیه متهم به بدرفتاری با مهاجران افغانستانی شد در سال ۲۰۲۴ سیل به ۱۴۵ هزار نفر در افغانستان آسیب زده است کمیته بررسی جنگ آمریکا در افغانستان آغاز به کار کرد سازمان بین‌المللی مهاجرت از بازگشت بیش‌از ۸۵۸ هزار مهاجر به افغانستان خبر داد کشف بمب ۴۰۰کیلوگرمی در سرپل افغانستان (۲۸ تیر ۱۴۰۳) ۳ میلیارد دلار مبادلات سالانه ایران و افغانستان از طریق دوغارون سیل در ننگرهار افغانستان ۱۳۰ کشته و ۴۱۰ زخمی برجای گذاشت طالبان برای مهاجران افغانستانی ساکن ایران شناسنامه الکترونیکی توزیع می‌کند کمبود بودجه؛ کمک‌های برنامه جهانی به نیازمندان افغانستان را کاهش داد فرماندار تایباد از آمادگی برای پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین ۱۴۰۳ خبرداد نگاهی به پیشینه عزاداری شیعیان قندهاری در مشهد + فیلم سقوط مرگبار اتوبوس در ولایت «بغلان» افغانستان با ۱۷ کشته
سرخط خبرها

طرح تشکیل سازمان ملی مهاجرت چه ویژگی‌هایی دارد؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۰۸۰۷۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳
طرح تشکیل سازمان ملی مهاجرت چه ویژگی‌هایی دارد؟ + فیلم
پژوهشگر دفتر مطالعات سیاسی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی درباره ویژگی‌های طرح تشکیل سازمان ملی مهاجرت که مرکز پژوهش‌ها آن را تدوین کرده توضیح داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پس از تاکید رئیس جمهور برلزوم تشکیل سازمان ملی مهاجرت در ایران امیدها برای رسیدگی به وضعیت مهاجران خارجی در کشور افزایش یافت. جمعیتی که بخشی از آنها در چهاردهه گذشته در ایران به دنیا آمده‌اند، ذرس خوانده‌اند اما همچنان قانون هیچ برنامه‌ای برای آینده آنها ندارد.

مصطفی جهانبخش پژوهشگر دفتر مطالعات سیاسی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، نحوه تشکیل سازمان ملی مهاجرت برای اتباع خارجی را بررسی کرده است.

او می‌گوید: در سال‌های اخیر نگاه ما به مهاجرین یک نگاه کوتاه مدت بوده است؛ ما در این پیش‌نویس به دنبال این هستیم که نگاه جامع و بلند مدت به اتباع خارجی داشته باشیم.

پژوهشگر دفتر مطالعات سیاسی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: غالب اتباع خارجی ساکن در ایران اتباع افغانستانی هستند.

او در ادامه تاکید کرد: اتباع افغانستان سال‌های طولانی در ایران حضور داشته‌اند و در بسیاری از حوزه‌ها مفید و موثر بوده‌اند؛ امیدواریم وضعیت مهاجرین ساماندهی شده و دغدغه‌های مردم رفع شود.

اینجا ببینید:

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->