رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بلینکن: اوکراین در جنگ با روسیه موفق بوده است

  • کد خبر: ۱۰۶۰۸۱
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
بلینکن: اوکراین در جنگ با روسیه موفق بوده است
وزیر خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری مشترک با وزیر دفاع کشورش در مرز اوکراین- لهستان گفت: روسیه در رسیدن به اهداف خود در اوکراین ناکام مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بلینکن که همراه لوید آستین وزیر دفاع آمریکا به اوکراین سفر کرده است، صبح امروز و بعد از ملاقات و گفتگو با ولودیمیز زلنسکی رئیسی جمهوری اوکراین، در یک کنفرانس خبری مشترک با وزیر دفاع کشورش در مرز اوکراین- لهستان با اعلام این خبر، گفت که روسیه در رسیدن به اهداف خود در اوکراین ناکام مانده است.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به وضعیت خیابان‌های پایتخت اوکراین افزود: آنچه ما در خیابان‌های کی‌یف دیدیم گواه این است که درگیری به نفع اوکراینی‌ها رقم خورده است.

بلینکن گفت روسیه از قبل شکسته خورده و اوکراین در این جنگ موفق بوده است. زندگی عادی در کی یف را شاهد هستیم اگرچه عملیات نظامی روسیه در شرق و جنوب اوکراین ادامه دارد.

وزیر خارجه آمریکا گفت اهداف این جنگ، طبق آنچه که پوتین اعلام کرده بود و قصد الحاق اوکراین به روسیه را داشت، محقق نشده و قرار هم نیست که چنین چیزی تحقق یابد.

بلینکن گفت: انتظار ما از دبیرکل سازمان ملل که قرار است به زودی با پوتین در مسکو دیدار کند، این است پیامی قوی به او بدهد چراکه لازم است به این جنگ خاتمه داده شود. جنگ اوکراین نیازمند آتش بس است و نیازمند یک کریدور بشردوستانه هستیم. این یک پیام مستقیم و روشن از جانب دبیرکل سازمان ملل به نیابت از تمامی جامعه بین المللی خواهد بود.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->