اصابت جزئی ریزپرنده به ساختمان فاتب (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: مردم ترددهای مشکوک را به پلیس گزارش دهند پزشکیان: اگر تجاوزات ادامه یابد، پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود وعده صادق۳ پایانی بر شرارت‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی خواهد بود آغاز درگیری پدافند تهران در مناطق مرکزی شهر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم نتانیاهو بالاخره از پناهگاه خارج شد نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۱۴ پهپاد و ۳۰ ریزپرنده صهیونیستی در مرز‌های کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند
سرخط خبرها

امکان ملاقات تصویری با زندانیان در ۱۵ استان کشور

  • کد خبر: ۱۰۶۱۳۳
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۰
امکان ملاقات تصویری با زندانیان در ۱۵ استان کشور
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از راه اندازی ملاقات تصویری خانواده زندانیان با زندانی در ۱۵ استان و برگزاری۲۰۰هزار جلسه دادرسی الکترونیک خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد کاظمی‌فرد با بیان اینکه بیش از۲۰۰ هزار جلسه دادرسی الکترونیک برگزار شده است، تاکید کرد: دادرسی الکترونیک در راستای تسریع و تسهیل در خدمات رسانی بهتر به مردم، تکریم مراجعان، رعایت حقوق شهروندی زندانیان و کاهش هزینه‌ها راه اندازی شده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به اینکه در جلسات دادرسی الکترونیک، نیاز به حضور زندانی در محل دادگاه و دادسرا نیست و ارتباط مستقیم صوتی و تصویری قاضی پرونده برقرار می شود، افزود: استفاده از فناوری‌ها و سیستم‌های نوین در ارائه خدمات قضایی گامی مهم در هوشمند سازی خدمات است.

وی در ادامه به ایجاد امکاناتی برای ملاقات تصویری زندانی با خانواده اش پرداخت و گفت: در راستای پیگیری سیاست‌های کلان قوه قضاییه و دستورات رئیس قوه قضایی مبنی بر رسیدگی به خانوده زندانیان و تکریم آنان، این طرح اجرا شده است و در ۱۵ استان کشور امکان ملاقات تصویری زندانی با خانواده زندانیان در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی فراهم شده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با تاکید بر اینکه برای حفظ حریم خصوصی خانواده ها، در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، اتاقک مخصوص ملاقات تدارک دیده شده است تا افراد در فضای امن و آرام با مددجو دیدار و گفتگو کنند،گفت: ملاقات الکترونیکی در بستر امن سامانه‌های قوه قضاییه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می‌شود.

کاظمی فرد در خصوص ملاقات تصویری زندانیان گفت: پس از هماهنگی لازم و احراز هویت، لینک برقراری ارتباط تصویری از طریق پیامک توسط اپراتور و ناظر ملاقات الکترونیکی به گوشی هوشمند یا رایانه شخصی خانواده زندانی ارسال می‌شود و آن‌ها با وارد کردن نام کاربری و رمز ورود وارد پایگاه الکترونیک قوه قضاییه شده و ملاقات تصویری خود را برقرار می‌کنند و در مدت زمان تعیین شده امکان ملاقات صوتی و تصویری مهیا می‌شود.

وی در ادامه حفظ کرامت مددجویان کمیته امداد امام خمینی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: به منظور مساعدت حال و حفظ کرامت مددجویان کمیته امداد امام خمینی، امکان استعلام آنلاین و برخط افراد تحت پوشش برقرار و مددجویان با حضور در دفاتر خدمات قضایی یا مراجع رسیدگی کننده، بدون داشتن معرفی نامه یا تایید رسمی از آن نهاد، هویت آنان از طریق استعلام کد ملی احراز و شناسه مددجو توسط سامانه های قوه قضاییه اخذ می شود و در معافیت مددجویان کمیته امداد از پرداخت هزینه دادرسی و تشخیص اعسار از پرداخت محکوم به استفاده می شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->