وقتی والدین برای فرزندانشان در سینما نقش می‌خرند همایون شجریان به سوگ مادر نشست اعلام نامزدهای فیلم‌های مسابقه کوتاه داستانی و پویانمایی‌ جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان ویدئو | احضار وزیر ارشاد به کمیسیون فرهنگی پس از اکران «پیر پسر» نشریه‌ای ویژه کودکان و نوجوانان با سرمقاله‌ای از نفس بازغی منتشر شد شهید آبشناسان در قاب سینما | پروانه ساخت «پارتیزان» صادر شد چند خطر نمایش خانگی که امیرحسین قیاسی را تهدید می‌کند! زمان پخش سریال «پرانتز باز» مشخص شد «نقاب»، سریالی تخصصی در حوزه روان‌پزشکی به زودی در شبکه نمایش خانگی تهیه‌کننده «افسانه سپهر»: هموطنان به شهادت رسیده را فراموش نکنیم پوستر رسمی فیلم «لیپار» منتشر شد + خلاصه داستان موسیقی، زبان همبستگی در جنگ ۱۲ روزه «پسر دلفینی» وارد بازار اسباب‌بازی جهان شد زمان اکران فیلم‌های جشنواره کودک در سراسر کشور اعلام شد جیمزباند بی سلاح شد! + عکس زمان بازپخش سریال یوسف پیامبر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت پخش و تکرار سریال اکشن-پلیسی «الگوریتم» روی آنتن شبکه سه می‌رود + زمان پخش کافه شهر | خانه‌ای در بولوار الیزابت قسمت جدید «شفرونی» با حضور متین ستوده و سوسن پرور + تیزر نگاهی به نمایشگاه موسیقی «روزبه» در نگارخانه فردوسی مشهد | نوای سازهای اصیل خراسانی
سرخط خبرها

نمایش «دریاچه قو» با بازیگران جدید، در تهران

  • کد خبر: ۱۰۶۴۱
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۵
نمایش «دریاچه قو» با بازیگران جدید، در تهران
نمایش «دریاچه قو» این روز‌ها در تماشاخانه ایران‌شهر تهران روی صحنه رفته و با استقبال و بازخورد‌های مثبت مخاطبان تهرانی رو‌به‌رو شده است.
گروه هنر| «دریاچه قو» به‌کارگردانی رضا صابری در سی‌وهفتمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به‌عنوان نماینده مشهد روی صحنه رفت و توانست تندیس بهترین کارگردانی، بهترین آهنگ‌سازی، بهترین بازیگری زن، بهترین طراح حرکات فرم و دیپلم افتخار بهترین بازیگری زن، بهترین طراحی آرایه‌های صوتی، بهترین طراحی نور و بهترین طراحی گریم را از آن خود کند. این نمایش این روز‌ها در تماشاخانه ایران‌شهر تهران روی صحنه رفته و با استقبال و بازخورد‌های مثبت مخاطبان تهرانی رو‌به‌رو شده است. «دریاچه قو» که پیش از این با گروه بازیگران مشهدی در مشهد و جشنواره تئاتر فجر به روی صحنه رفته، در اجرا‌های تهران در ترکیب بازیگران، دستخوش تغییر شده است. رضا صابری، کارگردان نمایش «دریاچه قو»، در گفت‌وگویی با مهر، درباره دلیل تغییر بازیگران نمایش باتوجه‌به اجرایی که در جشنواره تئاتر فجر داشته‌اند، توضیح داده است: در اجرای تهران به‌دلیل شرایط سختی که برای اسکان و رفت‌وآمد گروه وجود داشت، تیم بازیگران نمایش به‌جز دو نفر از بازیگران زن تغییر کردند: «به‌جز ستایش رجایی‌نیا و عاطفه پوربهرام، بقیه بازیگران عوض شده‌اند و هنرمندان تئاتری از تهران، من را در اجرا همراهی می‌کنند.» بر این اساس در این اثر نمایشی که برگرفته از باله «دریاچه قو»، نوشته پیوتر ایلیچ چایکوفسکی است، مهران امام‌بخش، مارال فرجاد، ستایش رجایی‌نیا، مجتبی شفیعی، عاطفه پوربهرام، محبوبه سلطانی و عارفه معماریان به ایفای نقش می‌پردازند. لازم به ذکر است این کار به تهیه‌کنندگی مسعود حکم‌آبادی تا ۲۶دی، هرشب ساعت۲۱ در تماشاخانه ایران‌شهر تهران، روی صحنه می‌رود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->