ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

محمدکاظم کاظمی: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود

  • کد خبر: ۱۰۶۷۱۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۲
محمدکاظم کاظمی: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود
محمدکاظم کاظمی در واکنش به درگذشت نادر طالب‌زاده در کانال تلگرامی خود نوشت: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدکاظم کاظمی شاعر و پژوهشگر افغانستانی در واکنش به درگذشت، نادر طالب‌زاده در کانال تلگرامی خود نوشته است:

محمدکاظم کاظمی: طالب‌زاده علاقه‌مند همبستگی ایران و افغانستان بود

روح نادر طالب‌‌زاده شاد. از کسانی بود که در عرصهٔ رسانه خیلی به همبستگی دو ملت ایران و افغانستان علاقه‌مند بود و از مدافعین جامعهٔ مهاجر.

یکی از کارهای ارزشمند او مدیریت یک دورهٔ آموزش فیلم‌سازی برای جمعی از جوانان مهاجر در اواخر دههٔ هفتاد بود. در آن دوره افراد مستعدی آموزش دیدند و بعضی‌هایشان مستندسازانی حرفه‌ای شدند.

باری دیگر در برنامهٔ «راز» در شبکه ۴ صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران میزگردی بود با اجرای ایشان و با حضور من و مهدی طوسی و نوید محمودی و حسین محمودیان. 

در آنجا صحبت‌های خوبی دربارهٔ جامعهٔ مهاجر افغانستان مطرح شد و در واقع این برنامه یک نقطه عطف بود در رویکرد صداوسیما نسبت به مسئلهٔ مهاجرین.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->