محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس
سرخط خبرها

جای خالی دختران و زنان افغانستانی در پیام عیدانه رهبر طالبان

  • کد خبر: ۱۰۶۸۰۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
جای خالی دختران و زنان افغانستانی در پیام عیدانه رهبر طالبان
رهبر گروه طالبان با انتشار پیامی به مناسبت فرارسیدن عید فطر بار دیگر از جامعه جهانی خواست تا حکومت آنها را به رسمیت بشناسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یورونیوز در این باره نوشت؛ هنوز هیچ کشوری رژیم طالبان را که در ماه اوت و پس از فروپاشی دولت قانونی افغانستان در این کشور به قدرت رسیده، به رسمیت نمی‌شناسد.

هبت‌الله آخوندزاده، رهبر عالی طالبان در پیامی مکتوب پیش از تعطیلات عید فطر به مشکلات بین‌المللی که طالبان با آن رو به رو است اشاره کرد، بدون اینکه اشاره‌ای به موضوعاتی چون حقوق زنان و حق تحصیل برای دختران داشته باشد.

آخوندزاده در این پیام خود از جامعه بین‌المللی خواست که حکومت طالبان را به رسمیت بشناسد تا افغانستان بتواند مشکلات خود را به طور رسمی و در چارچوب هنجارها و اصول دیپلماتیک حل و فصل کند.

مقصود آخوندزاده احتمالا بحث آزاد کردن منابع مالی دولت افغانستان در کشورهای مختلف جهان است.

این چهره سیاسی مذهبی که سال‌هاست در انظار عمومی دیده نشده و در قندهار زندگی می‌کند، همچنین گفت: «افغانستان نقش خود را در صلح و ثبات جهانی بر عهده دارد. بر این اساس جهان باید امارت اسلامی افغانستان را به رسمیت بشناسد. امروز جهان به یک دهکده کوچک تبدیل شده است و روابط دیپلماتیک بین کشورها می‌تواند به حل و فصل مسائل فی ما بین کمک کند.»

پیام عید فطر از سوی آخوندزاده در حالی منتشر می‌شود که در روزهای اخیر چندین سری انفجار در مناطق مختلف افغانستان، این کشور را به لرزه در آورده است. گروه داعش مسئولیت برخی از آنها را برعهده گرفته است؛ انفجارهایی که عموما جامعه اقلیت شیعه هزاره را مورد هدف قرار می‌دهد.

آخوندزاده در پیام خود هیچ اشاره‌ای به ناامنی نکرد و در مقابل مدعی شد که امارت اسلامی توانسته یک ارتش قوی و اسلامی و همچنین یک سازمان اطلاعاتی قوی بسازد.

او همچنین مدعی شد که به حقوق مردان و زنان در افغانستان احترام می‌گذارد و حکومت طالبان متعهد است که بدون خشونت و اجبار مردم را به شریعت دعوت کند.

وی همچنین از مسئولان ذیربط خواست که مردم را با درایت به سوی شریعت دعوت کنند، کسی را در این زمینه مجبور نکنند و در این خصوص از افراط و تفریط پرهیز نمایند.

اظهارات او در حالی مطرح می‌شود حکومت طالبان دختران را از حق تحصیل محروم کرده و بسیاری از گزارش‌های غیررسمی حکایت از آن دارد که این محدودیت و ممنوعیت با نظر شخص آخوندزاده وضع شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->