تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: شورای ششم ترکیبی از تخصص، جوانی و تجربه است

  • کد خبر: ۱۰۶۹۳۰
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۱
شهردار مشهد مقدس: شورای ششم ترکیبی از تخصص، جوانی و تجربه است
شهردار مشهد گفت: مشهد دارای شورای شهری است که ویژگی‌های منحصر به فردی دارد و ۱۵ نفر از متدین‌ترین و با اخلاص‌ترین نیروهای سطح جبهه انقلاب در این شورا فعال هستند و در این دوره شاهد ترکیب تخصص، جوانی و تجربه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، "سید عبدالله ارجائی" در آیین بزرگداشت روز شوراها که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی برای کشور ما و دنیا یک مدل و الگو حاکمیتی جدیدی مبتنی بر مردم سالاری دینی ارائه کرده است.

وی افزود: حضرت امام خمینی (ره)، معمار کبیر انقلاب در زمان تاسیس جمهوری اسلامی ایران، با راهبرد قاطع و مدقن خود فرموده‌اند جمهوری اسلامی ایران، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر که این فرمایش یک پیام روشن داشت که آن هم ارائه مدل جمهوریت و حکمرانی براساس دو اصل اسلامیت و جمهوریت است.

شهردار مشهد ضمن اشاره به اینکه مردم در طول بازه زمانی مشخص چهار بار پای صندق رای آمده‌اند تا ارکان اصلی اداره حکومت را با واسطه و بی‌واسطه انتخاب کنند، بیان کرد: ظرفیت بالای قانونی و اصول مترقی آن باعث شد در ترکیبی از مردم و حاکمیت به بهترین نحو حاکمیت مردم را داشته باشیم.

ارجائی خاطرنشان کرد: گستردگی شوراهای شهر و روستاها در اقصی نقاط شهر، سطح نفوذ و میزان ارتباط آنان با مردم مثال‌زدنی است و به پارلمان محلی ملی تبدیل شده‌اند.

وی ضمن اشاره به اینکه تحقق اراده مردم در اداره امور در جای جای حکومت و سرزمین مشاهده می‌شود، اضافه کرد: خوشبختانه شوراها در طول پنج دوره نشان دادند که میان مردم جای خود را باز کرده‌اند، در مشهد نیز از دوره اول انتخابات شوراها با استقبال چشم‌گیر مردم مواجه شده‌ایم و هر دوره بر غنای آن افزوده می‌شود.

شهردار مشهد تصریح کرد: مشهد دارای شورای شهری است که ویژگی‌های منحصر به فردی دارد و ۱۵ نفر از متدین‌ترین و با اخلاص‌ترین نیروهای سطح جبهه انقلاب در این شورا فعال هستند و در این دوره شاهد ترکیب تخصص جوانی و تجربه هستیم.

ارجائی اظهار کرد: حمایت شورای اسلامی شهر مشهد در اصلاحیه و تصویب بودجه، تصمیمات کلیدی و اقدامات اساسی مدیریت شهر مانند انتقال پادگان، رویکرد آنان به شریان‌های اصلی شهر مانند مترو و حمل‌ونقل عمومی مثال‌زدنی است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->