تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد پیش بینی نرخ اونس جهانی، طلا و سکه تا پایان ۱۴۰۴ | سکه بخریم، طلا یا صندوق طلا؟ | کدام یک بازدهی بیشتری دارد؟ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت غیرقانونی اعلام شد
سرخط خبرها

افزایش ۷۷ درصدی پرواز‌های عبوری از آسمان کشور|"تهران- مشهد" پرترددترین مسیر پروازی داخلی

  • کد خبر: ۱۰۷۰۵۰
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
افزایش ۷۷ درصدی پرواز‌های عبوری از آسمان کشور|
در بررسی پرواز‌های عبوری از فراز کشور در اسفندماه سال جاری ۷۷ درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته افزایش دیده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش منتشر شده توسط مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، پرترددترین مسیر در پرواز‌های داخلی در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ مسیر مهرآباد- تهران با تعداد ۶۸۴ پرواز بوده و بیشترین نشست و برخاست داخلی در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ در پنج فرودگاه مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز انجام شده است.

 بالاترین نشست و برخاست با افزایش ۳۱/۴۴ درصدی متعلق به فرودگاه بین‌المللی مهرآباد تهران و پس از آن مشهد با ۱۴/۱۳، کیش ۸/۷۹ و شیراز با ۷/۲۵ و اهواز ۴/۷۳ درصد است. در این زمینه کمترین نشست و برخاست متعلق به فرودگاه‌های بهرگان، لامرد، رامسر، سبزوار، گچساران  و زابل با ۰۹/ ۰درصد بوده است.

براساس این گزارش کل پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها در اسفند ماه ۱۴۰۰ نسبت به ماه مشابه سال گذشته درنشست برخاست ۵ درصد کاهش، در اعزام و پذیرش مسافر ۴۰ درصد و در ارسال و پذیرش بار ۴۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین بر اساس آمار پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت در اسفند ماه ۱۴۰۰ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۱۰ درصد کاهش، در اعزام و پذیرش مسافر۳۱ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست۳۱ درصد افزایش وجود داشته است.

افزایش اعزام و پذیرش مسافر و ارسال و پذیرش بار و پست در چهار فرودگاه اختصاصی

طبق آمار، کل پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت در اسفند۱۴۰۰نسبت به ماه گذشته در نشست و برخاست بدون تغییر، در اعزام و پذیرش مسافر یک درصد افزایش و در ارسال و پذیرش بار و پست ۳درصد کاهش وجود داشته است.

پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت در اسفند ماه ۱۴۰۰ نسبت به ماه گذشته در نشست و برخاست یک درصد، در اعزام و پذیرش مسافریک درصد  ودر ارسال بار و پست ۷ درصد کاهش وجود داشته است.

در پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته در نشست و برخاست۱۷ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر۲۴ درصد ودر ارسال و پذیرش بار۳۴ درصد افزایش وجود داشته است.

در کل پرواز‌های چهار فرودگاه اختصاصی (کیش، قشم، چابهار، ماکو) در اسفند ۱۴۰۰ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست۴ درصد کاهش، در اعزام و پذیرش مسافر۲۷ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۲۹درصد افزایش وجود داشته است.

طبق گزارش منتشر شده درکل پرواز‌های چهار فرودگاه اختصاصی (کیش، قشم، چابهار، ماکو)  درسال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل در نشست و برخاست ۲۳ درصد، اعزام و پذیرش مسافر۲۸ درصد ودر ارسال و پذیرش بار و پست ۳۲ درصد افزایش وجود داشته است.

همچنین کل پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت در ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۲۱ درصد و در اعزام و پذیرش مسافر۳۰ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۴۴ درصد افزایش وجود داشته است.

طبق آمار دردوازدهمین ماه سال ۱۴۰۰ در کل پرواز‌های تجمیعی فرودگاه‌های تحت مالکیت و چهار فرودگاه اختصاصی (کیش، قشم، چابهار، ماکو)  در اسفند ماه ۱۴۰۰ حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست پرواز‌های داخلی به ترتیب پرواز‌ها در ۹ فرودگاه مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز و قشم انجام پذیرفته شده است.

در آخرین ماه سال ۱۴۰۰ مسیر مهرآباد- مشهد  با تعداد۶۸۴ پرواز، پرترددترین مسیر در پرواز‌های داخلی و بیشترین مسافر نیز در این مسیر گزارش شده است.

طبق آمار منتشر شده، پرواز‌های داخلی ۹۳ درصد از کل نشست و برخاست پرواز‌های مسافری را به خود اختصاص داده اند که حدود ۹۳ درصد اعزام و پذیرش مسافرو ۸۵ درصد ارسال و پذیرش بار و پست را شامل می‌شود.

در بررسی تراکم مسافر در هر پرواز دراسفند ماه  ۱۴۰۰ فرودگاه کرمان با متوسط ۱۷۶ مسافر در هر پرواز و فرودگاه جهرم با متوسط ۳۳ مسافر در هر پرواز بیشترین و کمترین تراکم مسافر را شامل می‌شوند.

در بررسی پرواز‌های عبوری از فراز کشور در اسفند ماه سال جاری ۷۷ درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته افزایش دیده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->