چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

مجلس: اعتبار لایحه رتبه‌بندی معلمان در بودجه ۱۴۰۱ مصوب شده است

  • کد خبر: ۱۰۷۱۳۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۲
مجلس: اعتبار لایحه رتبه‌بندی معلمان در بودجه ۱۴۰۱ مصوب شده است
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در پیامی که به مناسبت روز معلم صادر کرده نوشته است که اعتبار طرح رتبه‌بندی معلمان پیش‌بینی و مصوب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی طی پیامی روز معلم را به همه فرهنگیان کشور تبریک و تهنیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم 

خداوند سبحان را شاکریم، که بار دیگر صدای شادی و نشاط کودکان و نوجوانان ایران زمین در کوی وبرزن پیچید و گرمای زندگی در رگ‌های میهن عزیزمان جریان یافت، هر صبح و عصر صدای خنده دانش آموزان در راه مدرسه، امید به رسیدن به چشم انداز تعالی و پیشرفت کشور را بیش از پیش در دلها زنده می‌کند، دو سال بحران بیماری کرونا نشان داد که شمیم حیات و نشاط و توسعه جمهوری اسلامی ایران،  به عطر انفاس قدسی معلمان وابسته است.

گرچه معلمان عزیز در سخت‌ترین شرایط همه‌گیری بیماری کرونا با مجاهدت‌های بی‌بدیل بدون اینکه آموزشی دیده یا از ابزار مورد نیاز آموزشی برخوردار باشند. آموزش و پرورش را تعطیل نکردند، بلکه در این راه جمعی از معلمان به خیل شهدای خدمت پیوستند، امروز با بازگشایی مدارس، امید و پویایی که با آموزش‌های حضوری در جامعه جریان یافته است، می‌بینیم که حیات و نشاط جامعه وابسته به وجود معلمان نجیب این دیار است و با سربلندی و اقتدار ادعا می‌کنیم، که معلم مهم‌ترین رکن تعلیم و تربیت است و دانش، بینش، مهارت، معرفت و بصیرت معلم موثرترین نیروی رشد دهنده جامعه بشمار می‌رود.

با بزرگداشت مقام معلم شهید مرتضی مطهری، هفته معلم و تقارن زیبای آن با عید بزرگ فطر، عید بندگی و عبودیت، به معلمان،  پیشکسوتان و همه کسانی که دغدغه تعلیم و تربیت فرزندان کشور را دارند، تبریک می‌گوییم و  اعلام می‌کنیم در قانون بودجه ۱۴۰۱ یکی از اولویت‌های اساسی افزایش سهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت بوده است، به همین منظور اعتبار مورد نیاز اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان پیش‌بینی و مصوب شده است، از دولت خدمتگزار نیز انتظار می‌رود با تسریع و تدقیق در تصویب آیین‌نامه اجرایی طرح رتبه‌بندی معلمان، گام‌های ماندگاری را برای کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت بردارد.

تاکید می‌کنیم گفتمان‌سازی برای اولویت بخشی به آموزش و پرورش به عنوان یکی از اصلی‌ترین ارکان پیشرفت کشور در دستور کار مجلس قرار دارد، در این راستا از تمام ظرفیت‌های قانونگذاری برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، ارتقای جایگاه و مرجعیت معلمان و توسعه و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با  بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری(حفظه الله)، استفاده می‌کنیم.

حمیدرضا حاجی بابایی

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->