دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم
سرخط خبرها

داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی| بررسی ادعای «بازجویی و اعتراف گیری موساد از عضو سپاه قدس در خاک ایران»

  • کد خبر: ۱۰۷۲۰۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی| بررسی ادعای «بازجویی و اعتراف گیری موساد از عضو سپاه قدس در خاک ایران»
«بی‌بی‌سی فارسی» در مطلبی با عنوان «گزارشی از یک طرح ترور؛ موساد عامل نیروی قدس را در خاک ایران بازجویی کرده است» به نقل از منابع صهیونیستی مدعیِ بازداشت یک عضو نیروی قدس سپاه و بازجویی او توسط عوامل موساد در داخل خاک ایران شد!

به گزارش شهرآرانیوز، «بی‌بی‌سی فارسی» ساعاتی پیش در مطلبی با عنوان «گزارشی از یک طرح ترور؛ موساد عامل نیروی قدس را در خاک ایران بازجویی کرده است» به نقل از منابع صهیونیستی مدعیِ بازداشت یک عضو نیروی قدس سپاه و بازجویی او توسط عوامل موساد در داخل خاک ایران شد!

در این گزارش ادعا شده که سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی فردی را در «داخل خاک ایران» بازجویی کرده و از او اعتراف گرفته که دستور ترور یک اسرائیلی در ترکیه، یک آمریکایی در آلمان و یک روزنامه‌نگار در فرانسه را از نیروی قدس داشته است!

در این گزارش تصویر فردی ناشناس همراه با صدایی تایید نشده منتشر شده که می‌گوید دستور داشته سه عملیات ترور برای جمهوری اسلامی انجام دهد.

این جوسازی و دروغ‌پردازی ناشیانه که با صحنه‌گردانی بی‌بی‌سی فارسی رقم خورده در حالی است که رژیم صهیونیستی طی هفته گذشته به ویژه روز‌های پیش و پس از روز جهانی قدس زیر فشار شدید افکار عمومی جهان در خصوص جنایت علیه فلسطینیان قرار گرفته است.

تحولات این روز‌ها که نقطه اوج خود را در داخل سرزمین‌های اشغالی به ویژه کرانه باختری و اراضی ۱۹۴۸ شاهد بود، دولت مستأصل «نفتالی بنت» را بر آن داشته تا با فرافکنی و انتشار اخبار مضحک به نوعی بار این فشار را ولو به صورت مقطعی از خود دور نماید.

در این میان؛ علاوه بر سخنرانی ویژه سردار سلامی فرمانده کل سپاه که به صورت زنده در میان اهالی غزه ایراد شد، سخنرانی سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در مشهد مقدس که در آن به نفوذ پهپاد‌های مقاومت به داخل اراضی اشغالی اشاره و پوشالی بودن سامانه گنبد آهنین را به رخ صهیونیست‌ها کشید، بیشترین تاثیر را به‌دنبال داشت.

سردار قاآنی در سخنرانی خود به مناسبت روز قدس در مشهد مقدس با اشاره به نیرنگ و فریبکاری رژیم صهیونیستی، از عدم صداقت و آبروریزی این رژیم جنایتکار گفت که حاضر نشدند افتضاح چند ماه پیش مبنی بر نفوذ دو پهپاد ناشناس به عمق آسمان فلسطین اشغالی را بیان کنند و به دروغ گفتند که رزمایش داشته‌ایم!

بی‌شک دروغ‌پردازی مذکور که آبروی نداشته‌ی بی‌بی‌سی فارسی را نیز به حراج گذاشت، تلاشی ناشیانه و غیر مستند برای ایجاد انحراف در اذهان عمومی و کاهش فشار‌های داخلی علیه دولت مجعول صهیونیستی است.

شکاف‌های امنیتی داخل سرزمین‌های اشغالی که هر روز صفحه جدیدی از ناتوانی دستگاه‌های اطلاعاتی-امنیتی رژیم صهیونیستی را ورق می‌زند، در کنار توانمندی آشکار جبهه مقاومت در ابعاد مختلف، موضوعاتی نیست که رژیم صهیونیستی بتواند با فضاسازی‌های رسانه‌ای و روش‌های نخ‌نمای عملیات روانی افکار عمومی را نسبت به آن منحرف نماید.

منبع: نورنیوز

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->