گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تغییر رویه بی سروصدای اروپا | خرید گاز به روبل

  • کد خبر: ۱۰۷۲۳۲
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۶
تغییر رویه بی سروصدای اروپا | خرید گاز به روبل
رئیس دفتر نخست‌وزیر مجارستان فاش کرد با وجود اینکه چندین رهبر اروپایی علناً اعلام کرده‌اند که طبق درخواست ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، گاز روسیه را به روبل نمی‌خرند، ۱۰ کشور اتحادیه اروپا در واقع با درخواست پوتین همراهی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، گرگلی گولیاس، رئیس دفتر نخست وزیر مجارستان، روز یکشنبه فاش کرد با وجود اینکه چندین رهبر اروپایی علناً اعلام کرده‌اند که طبق درخواست ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، گاز روسیه را به روبل نمی‌خرند، ۱۰ کشور اتحادیه اروپا در واقع با درخواست پوتین همراهی کرده‌اند.

گرگلی گولیاس، رئیس دفتر نخست وزیر مجارستان، گفت رهبران این کشور‌ها به این موضوع اعتراف نمی‌کنند تا به‌عنوان یک کشور "اروپایی خوب" شناخته شوند.

گولیاس گفت که مجارستان یک حساب یورو در "گازپروم بانک" روسیه باز کرده است که پرداخت‌های انجام‌شده را قبل از انتقال به تأمین‌کنندگان در روسیه به روبل تبدیل می‌کند.

این سیستم به خریداران اروپایی اجازه می‌دهد به درخواست پوتین که اواخر ماه مارس مطرح شد، مبنی بر اینکه کشور‌های "متخاصم" برای خرید گاز طبیعی روسیه به پول ملی روسیه روی آورند، عمل کنند.

وی در ادامه گفت: ۹ کشور دیگر هستند که از طرح پرداخت مشابهی استفاده می‌کنند، اما از آنجا که امروزه، ایده یک (کشور) اروپایی خوب بودن به این معناست که رهبران آن کشور چه در عرصه بین‌المللی و چه با مردم خود صادق نیستند، این ۹ کشور صادق نیستند و نمی‌گویند که همین کار را انجام می‌دهند.

این مقام مجارستان اضافه کرد: هیچ شکی در ذهن کسی وجود ندارد که کشور‌های واردکننده مواد خام از روسیه دقیقاً از همین روش برای پرداخت هزینه گاز روسیه استفاده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، مشخص نیست که گویلاس به کدام کشور‌های اتحادیه اروپا اشاره می‌کند.

غول انرژی روسیه موسوم به شرکت گازپروم پس از اینکه لهستان و بلغارستان هر دو از پرداخت به روبل خودداری کردند، عرضه گاز به این دو کشور را قطع کرد، اما گزارش هفته گذشته بلومبرگ، همان‌طور که گولیاس اشاره کرد، نشان می‌دهد که ۱۰ کشور عضو اتحادیه اروپا قبلاً در گازپروم بانک حساب ایجاد کرده‌اند و چهار کشور نیز در واقع با استفاده از این مکانیسم هزینه گاز روسیه را پرداخت کرده‌اند.

مجارستان برای تمام واردات گاز خود به روسیه وابسته است و به همین دلیل با تحریم‌های اتحادیه اروپا که واردات این کالای حیاتی از روسیه را ممنوع کرده است، مخالفت کرده است.

گولیاس روز یکشنبه همچنین بر تعهد خود به واردات انرژی از روسیه و مخالفت با تحریم‌های بروکسل تأکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->