ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند
سرخط خبرها

امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم

  • کد خبر: ۱۰۷۲۵۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم
نماینده، ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به بدعهدی طرف‌های مقابل ایران در برجام گفت: دشمن و به‌خصوص آمریکا به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد کشور با معطل نگه‌داشتن مسئله برجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های عید فطر بندرعباس ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر اظهار داشت: از خداوند می‌خواهیم تمام دعا و نماز و روزه ما را در ماه رمضان به کرم خود بپذیرد.

وی افزود: ماه مبارک رمضان با کوله باری از برکات و دستاورد‌هایی که به دست آوردیم گذشت در این اردوگاه رمضان تمرین‌های لازم را به عمل آوردیم و تحمل گرسنگی و تشنگی را داشتیم تا به یاد روز قیامت و گرسنگی و تشنگی محرومان و مستضعفان باشیم.

امام جمعه بندرعباس گفت: در ماه رمضان با قرآن ارتباط برقرار کرده و در کلاس درس رمضان شرکت کردیم و درس صبر و بردباری آموختیم و آموختیم که می‌شود در برابر نفس اماره ایستاد و به همین منوال در برابر دشمنان بیرون نیز می‌توان ایستاد.

وی تصریح کرد: باید درس‌هایی که از ماه رمضان گرفتیم را حفظ و صیانت کنیم و ارتباط با خداوند، قرآن، دعا و مناجات را فراموش نکنیم و تلاش کنیم از آموخته‌های رمضان برای ۱۱ ماه دیگر استفاده کنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر اینکه دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است گفت: شرایط داخلی و خارجی دولت آمریکا خوشبختانه بی‌ثبات و فاقد اعتبار است و توان حل مسائلی همچون برجام را ندارد.

وی افزود: این دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است و تلاش می‌کند با زیاده‌خواهی از مسئله برجام عبور کند، اما ملت شریف ایران پیرو دستورات مقام معظم رهبری مقاوم ایستاده است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین عبادی‌زاده گفت: امریکا به دنبال مقصرسازی است و می‌خواهد ملت ایران را مقصر جلوه دهد که این ملت و دولت شرایط جدید برجام را نخواست در حالی که ما همان شرایط گذشته را پذیرفته بودیم.

وی ادامه داد: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است و می‌خواهند اقتصاد ایران وابسته به برجام باشد در حالی که ما منتظر برجام نمی‌مانیم و دولت و ملت تلاش خواهند کرد مشکلات کشور را با استفاده از ظرفیت‌های درونی حل کنند.

امام جمعه بندرعباس گفت: دشمن مجبور و محکوم است که این رفتار را انجام دهد که برجام را بپذیرند چه نپذیرند شکست خورده‌اند، چون که در هر صورت برنده ملت عزیز ایران است.

وی تصریح کرد: امروز چشم و گوش نظام و دیده‌بان انقلاب اسلامی ما رهبر معظم انقلاب است که در مسائل سیاسی و اجتماعی نگاه به سمت دیگری نباید باشد که کدام گروه سیاسی چه می‌گوید ما یک خط و مسیر داریم که آن هم مسیر رهبری است که با نگاهی بصیرانه و با تدبیر مسائل کشور را رصد می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: موفقیت و پیروزی کشور در گرو تبعیت از اوامر رهبر معظم انقلاب و ولایت فقیه است و راه سعادت و خوشبختی ملت ایران رقم خواهد خورد.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->