نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم

  • کد خبر: ۱۰۷۲۵۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم
نماینده، ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به بدعهدی طرف‌های مقابل ایران در برجام گفت: دشمن و به‌خصوص آمریکا به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد کشور با معطل نگه‌داشتن مسئله برجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های عید فطر بندرعباس ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر اظهار داشت: از خداوند می‌خواهیم تمام دعا و نماز و روزه ما را در ماه رمضان به کرم خود بپذیرد.

وی افزود: ماه مبارک رمضان با کوله باری از برکات و دستاورد‌هایی که به دست آوردیم گذشت در این اردوگاه رمضان تمرین‌های لازم را به عمل آوردیم و تحمل گرسنگی و تشنگی را داشتیم تا به یاد روز قیامت و گرسنگی و تشنگی محرومان و مستضعفان باشیم.

امام جمعه بندرعباس گفت: در ماه رمضان با قرآن ارتباط برقرار کرده و در کلاس درس رمضان شرکت کردیم و درس صبر و بردباری آموختیم و آموختیم که می‌شود در برابر نفس اماره ایستاد و به همین منوال در برابر دشمنان بیرون نیز می‌توان ایستاد.

وی تصریح کرد: باید درس‌هایی که از ماه رمضان گرفتیم را حفظ و صیانت کنیم و ارتباط با خداوند، قرآن، دعا و مناجات را فراموش نکنیم و تلاش کنیم از آموخته‌های رمضان برای ۱۱ ماه دیگر استفاده کنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر اینکه دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است گفت: شرایط داخلی و خارجی دولت آمریکا خوشبختانه بی‌ثبات و فاقد اعتبار است و توان حل مسائلی همچون برجام را ندارد.

وی افزود: این دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است و تلاش می‌کند با زیاده‌خواهی از مسئله برجام عبور کند، اما ملت شریف ایران پیرو دستورات مقام معظم رهبری مقاوم ایستاده است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین عبادی‌زاده گفت: امریکا به دنبال مقصرسازی است و می‌خواهد ملت ایران را مقصر جلوه دهد که این ملت و دولت شرایط جدید برجام را نخواست در حالی که ما همان شرایط گذشته را پذیرفته بودیم.

وی ادامه داد: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است و می‌خواهند اقتصاد ایران وابسته به برجام باشد در حالی که ما منتظر برجام نمی‌مانیم و دولت و ملت تلاش خواهند کرد مشکلات کشور را با استفاده از ظرفیت‌های درونی حل کنند.

امام جمعه بندرعباس گفت: دشمن مجبور و محکوم است که این رفتار را انجام دهد که برجام را بپذیرند چه نپذیرند شکست خورده‌اند، چون که در هر صورت برنده ملت عزیز ایران است.

وی تصریح کرد: امروز چشم و گوش نظام و دیده‌بان انقلاب اسلامی ما رهبر معظم انقلاب است که در مسائل سیاسی و اجتماعی نگاه به سمت دیگری نباید باشد که کدام گروه سیاسی چه می‌گوید ما یک خط و مسیر داریم که آن هم مسیر رهبری است که با نگاهی بصیرانه و با تدبیر مسائل کشور را رصد می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: موفقیت و پیروزی کشور در گرو تبعیت از اوامر رهبر معظم انقلاب و ولایت فقیه است و راه سعادت و خوشبختی ملت ایران رقم خواهد خورد.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->