تناقض در اجرای «مدرسه مجازی»: وعده آموزش فراگیر دولت در برابر هشدار نمایندگان مجلس درباره نقض عدالت آموزشی لاریجانی با رئیس جمهور لبنان در بیروت دیدار کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) سودان خواستار تشدید فشار بر امارات شد رئیس جمهور: نخستین گام در رفع ناترازی انرژی برداشته شد رئیس پارلمان لبنان: حزب الله از بین رفتنی نیست شایعه جنجالی در رسانه‌های عربی: آیا وزیر خارجه جدید سوریه همان ابوبکر البغدادی است؟ جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا با حضور عارف تشکیل شد مخالفت مصر و عربستان با طرح رژیم اسرائیل برای اشغال غزه عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس: مکانیسم ماشه هیچ مبنای حقوقی ندارد حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان با ۲ مصدوم (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) حمایت ۱۲۹ عضو کنوانسیون منع تسلیحات بیولوژیک از ایران هشدار تروئیکای اروپا به سازمان ملل درباره تحریم‌های ایران در صورت بازنگشتن به مذاکرات کمتر از ۷ درصد برق کشور از انرژی‌های تجدیدپذیر تامین می‌شود افشاگری سازمان ملل درباره خشونت جنسی نیرو‌های امنیتی اسرائیل علیه زندانیان فلسطینی هشدار ناوگان دریایی چین پس از تجاوز ناو جنگی آمریکا به آب‌های سرزمینی‌اش لاریجانی پس از ورود به لبنان: در همه شرایط در کنار مردم عزیز لبنان خواهیم بود جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: هیچ زائری در مشهد نباید احساس ناامنی کند عراقچی: غربی‌ها همیشه مدعی هستند که تحریم‌ها جایگزین بدون خون‌ریزی برای جنگ است ۴۰ قدم برای فلسطین | پویشی برای دفاع از مظلومیت غزه دستیار اجتماعی رئیس جمهور: کشوری که شکست نخورده مذاکره می‌کند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: اکوسیستم نوآوری به کمک حل مشکلات استان بیاید| جهادکشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم

  • کد خبر: ۱۰۷۲۵۵
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۸
امام‌جمعه بندرعباس: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است| منتظر برجام نمی‌مانیم
نماینده، ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به بدعهدی طرف‌های مقابل ایران در برجام گفت: دشمن و به‌خصوص آمریکا به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد کشور با معطل نگه‌داشتن مسئله برجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های عید فطر بندرعباس ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر اظهار داشت: از خداوند می‌خواهیم تمام دعا و نماز و روزه ما را در ماه رمضان به کرم خود بپذیرد.

وی افزود: ماه مبارک رمضان با کوله باری از برکات و دستاورد‌هایی که به دست آوردیم گذشت در این اردوگاه رمضان تمرین‌های لازم را به عمل آوردیم و تحمل گرسنگی و تشنگی را داشتیم تا به یاد روز قیامت و گرسنگی و تشنگی محرومان و مستضعفان باشیم.

امام جمعه بندرعباس گفت: در ماه رمضان با قرآن ارتباط برقرار کرده و در کلاس درس رمضان شرکت کردیم و درس صبر و بردباری آموختیم و آموختیم که می‌شود در برابر نفس اماره ایستاد و به همین منوال در برابر دشمنان بیرون نیز می‌توان ایستاد.

وی تصریح کرد: باید درس‌هایی که از ماه رمضان گرفتیم را حفظ و صیانت کنیم و ارتباط با خداوند، قرآن، دعا و مناجات را فراموش نکنیم و تلاش کنیم از آموخته‌های رمضان برای ۱۱ ماه دیگر استفاده کنیم.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر اینکه دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است گفت: شرایط داخلی و خارجی دولت آمریکا خوشبختانه بی‌ثبات و فاقد اعتبار است و توان حل مسائلی همچون برجام را ندارد.

وی افزود: این دولت آمریکا دولتی زیاده‌خواه است و تلاش می‌کند با زیاده‌خواهی از مسئله برجام عبور کند، اما ملت شریف ایران پیرو دستورات مقام معظم رهبری مقاوم ایستاده است.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین عبادی‌زاده گفت: امریکا به دنبال مقصرسازی است و می‌خواهد ملت ایران را مقصر جلوه دهد که این ملت و دولت شرایط جدید برجام را نخواست در حالی که ما همان شرایط گذشته را پذیرفته بودیم.

وی ادامه داد: دشمن به دنبال شرطی‌کردن اقتصاد ایران است و می‌خواهند اقتصاد ایران وابسته به برجام باشد در حالی که ما منتظر برجام نمی‌مانیم و دولت و ملت تلاش خواهند کرد مشکلات کشور را با استفاده از ظرفیت‌های درونی حل کنند.

امام جمعه بندرعباس گفت: دشمن مجبور و محکوم است که این رفتار را انجام دهد که برجام را بپذیرند چه نپذیرند شکست خورده‌اند، چون که در هر صورت برنده ملت عزیز ایران است.

وی تصریح کرد: امروز چشم و گوش نظام و دیده‌بان انقلاب اسلامی ما رهبر معظم انقلاب است که در مسائل سیاسی و اجتماعی نگاه به سمت دیگری نباید باشد که کدام گروه سیاسی چه می‌گوید ما یک خط و مسیر داریم که آن هم مسیر رهبری است که با نگاهی بصیرانه و با تدبیر مسائل کشور را رصد می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: موفقیت و پیروزی کشور در گرو تبعیت از اوامر رهبر معظم انقلاب و ولایت فقیه است و راه سعادت و خوشبختی ملت ایران رقم خواهد خورد.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->