بررسی قیمت کارخانه و بازار آزاد محصولات ایران خودرو و سایپا (۲۴ دی ۱۴۰۳) فرار مالیاتی ۱۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی ۳ صندوق قرض‌الحسنه در خراسان رضوی پرواز‌های اروپایی از ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ از سرگرفته می‌شوند ۲ ساعت برای خرید عرضه اولیه «نیشکر» فرصت دارید (۲۴ دی ۱۴۰۳) بورس سبزپوش شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی همچنان رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد افزایش نرخ ارز، قیمت روغن خوراکی را گران کرد | در تأمین روغن در خراسان رضوی مشکلی نداریم ۲۰۶ پروژه گردشگری در‌حال‌ساخت در خراسان رضوی قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی امروز (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) انجام شد + جزئیات طلا در مشهد افزایش و سکه کاهش یافت (۲۴ دی ۱۴۰۳) کمبودِ همراه با گرانی پوشک اولین جلسه کمیته مزد کارگران، امروز (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ دی ۱۴۰۳) | افت دلار به کانال ۸۱ هزار تومان آیا حقوق کارگران، به صورت پلکانی افزایش می‌یابد؟ بررسی هزینه‌ها و مخارج خانوارهای شهری | دخل و خرج نامیزان لبنیات در مدت ۲ ماه، ۳ بار گران شد ویدئو | آیا فروختن و واگذاری امتیاز وام شرعاً جایز است؟ تسهیلات بدون ضامن به زنان سرپرست‌خانوار اعطا می‌شود میزان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات نرخ عوارض آزادراه‌های دولتی تغییر کرد + جدول (۲۴ دی ۱۴۰۳) ساخت یک متر آپارتمان چقدر آب می‌خورد؟ (۲۴ دی ۱۴۰۳) مجوز فعالیت صرافی را چگونه می‌توان اخذ کرد؟ آخرین قیمت دلار توافقی نیما امروز (۲۴ دی ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار حواله ۶۶ هزار و ۷۲۳ تومان شد زمان خرید عرضه‌اولیه «غانیزان» مشخص شد (۲۴ دی ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ نداشتن پلاک در وسایل نقلیه چقدر جریمه دارد؟ نحوه محاسبه عیدی کارگران چگونه است؟ + فرمول محاسبه عیدی و پاداش قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) | خرما در میادین تره‌بار مشهد چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) چند؟ ۶۰ درصد افراد شغل دوم یا سوم دارند
سرخط خبرها

میزان اقساط وام اجاره مستاجران اعلام شد + جزئیات (۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۷۷۵۱
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
میزان اقساط وام اجاره مستاجران اعلام شد + جزئیات (۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱)
طبق بررسی‌های صورت گرفته با توجه به افزایش ۵ درصدی نرخ سود تسهیلات ودیعه مسکن متقاضیان دریافت این تسهیلات، باید ماهانه حدود یک میلیون تومان اقساط پرداخت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امسال هم با توجه به وضعیت بازار اجاره و برای حمایت از مستاجران تسهیلات ودیعه مسکن به متقاضیان پرداخت می‌شود که امروز جزئیات این تسهیلات اعلام شد.

براساس این گزارش هم‌اکنون برای متقاضیان در استان تهران تسهیلات ۶۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده که این میزان تسهیلات نسبت به سال گذشته کاهش ۱۰ میلیون تومانی داشته است. اما میزان تسهیلات در سایر کلان شهر‌ها و شهر‌های کوچک به ترتیب افزایش ۵ میلیون و ۱۰ میلیون تومانی داشته به طوری برای سایر کلانشهر‌ها ۴۵ میلیون تومان و برای شهر‌های کوچک ۳۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

میزان نرخ سودی که برای این تسهیلات در نظر گرفته شده امسال از ۱۳ درصد به ۱۸ درصد افزایش یافته و مدت بازپرداخت تسهیلات هم ۵ سال در نظر گرفته‌اند.

با بررسی و حساب کتاب‌هایی که صورت گرفت هم اکنون میزان اقساط تسهیلات ۶۰ میلیون تومان ودیعه مسکن برای استان تهران یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده به طوری که متقاضیان باید ۹۱ میلیون تومان در مدت ۵ سال بازگردانند.

همچنین برای تسهیلات ۴۵ میلیون تومان میزان اقساطی که در نظر گرفته شده یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان و برای تسهیلات ۳۵ میلیون تومان در شهر‌های کوچک ۸۸۸ هزار تومان در نظر گرفته شده که متقاضیان باید ۵۳ میلیون تومان بازگردانند.

در سال‌های گذشته روال دریافت تسهیلات به گونه‌ای بود که متقاضیان باید سرپرست خانوار می‌بودند و فرم ج آن‌ها هم قرمز نبود، از سوی دیگر قرارداد اجاره آن‌ها باید یکساله می‌بود و تا لحظه ثبت درخواست وام هم نباید اقدام به دریافت تسهیلات کرده باشند.

براساس این گزارش پیش از این دریافت کنندگان تسهیلات باید کد رهگیری و قرارداد خود را در سامانه املاک و اسکان بارگذاری می‌کردند که البته با توجه به آنکه هنوز وزارت راه و شهرسازی برای ثبت نام متقاضیان جزئیاتی را اعلام نکرده، بنابراین هنوز اطلاعاتی از نحوه ثبت نام متقاضیان اعلام نشده است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->